FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

Îl face praf pe Angelescu: „Domnul Șucu nu ar fi zis niciodată așa ceva. Vrea să mute scandalul de la Rapid?”

Victor Angelescu, în dreapta, alături de Dan Șucu
Victor Angelescu, în dreapta, alături de Dan Șucu

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 10:38 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 14:52

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, i-a răspuns în termeni duri lui Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului.

  • FCSB - Sepsi are loc de la 21:00, liveTEXT pe GSP și la TV pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1

De unde a pornit totul? Victor Angelescu a acuzat că Sepsi și FCSB s-au înțeles pentru un transfer al lui Marius Ștefănescu în vară. Asta după ce extrema lui Sepsi a luat „galben” etapa trecută și e suspendat cu FCSB. Va fi al treilea meci între cele două echipe în acest sezon în care Ștefănescu nu joacă.

Jocul CFR-ului, sub lupa unui fost campion din Superliga: „Nu poţi să câştigi fiecare meci așa”
CFR - CSU CRAIOVA 1-2
Jocul CFR-ului, sub lupa unui fost campion din Superliga: „Nu poţi să câştigi fiecare meci așa”

Laszlo Dioszegi: „Domnul Șucu nu ar fi zis niciodată asta”

„Mă deranjează foarte tare aceste declarații ale domnului Angelescu. Dânsul aruncă în Sepsi cu noroi și mi se pare foarte urât acest lucru. Ce face acum domnul Angelescu? Vrea să mute scandalul din clubul Rapid, provocând un alt scandal?

Vrea să scoată din atenția oamenilor de fotbal rezultatul prost cu Farul, inventând un subiect de scandal? Eu sunt convins că niciodată domnul Șucu nu ar fi avut un asemenea discurs, dacă vorbea domnia lui. Dar, din păcate, a vorbit Victor Angelescu.

Eu vă anunț că noi chiar l-am certat pe Ștefănescu pentru acel galben. I-am spus că la meciul cu FCSB sigur venea Edi Iordănescu și cine știe ce se putea întâmpla. Poate că prindea și el în ceasul 12-lea o convocare la lot în funcție de ce se întâmpla cu jucătorii deja convocați.

Ștefănescu din vară o să aibă un nou contract cu Sepsi, dar poate îl transferă domnul Șucu, dacă face o ofertă bună. Ce o să mai spună atunci domnul Angelescu?”, a declarat Dioszegi, potrivit prosport.

Dioszegi: „Ștefănescu pleacă la echipa care dă mai mult”

„Nu avem nicio înțelegere cu FCSB pentru Ștefanescu. Poftim, dacă Rapidul îl vrea, îi așteptăm cu o ofertă. Cine dă mai mult, acolo o să meargă. Eu am mai discutat cu domnul Șucu despre un transfer al lui Ștefanescu la Rapid.

Dar, să vă mai spun un lucru. Noi nu suntem frați cu nimeni în acest campionat. Am demonstrat că nu suntem cu CFR-ul, iar cu FCSB nici atât”, a mai declarat Dioszegi.

Victor Angelescu, acuzații grave față de FCSB și Ștefănescu: „Probabil e făcut deja transferul. A luat un galben stupid!”

„Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Mă refer la Ștefănescu, da! Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat.

Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept - și dacă au făcut asta, îi felicit! - ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar...

Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificați în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aș spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut”, a afirmat Angelescu la Prima Sport.

VIDEO. Toate informațiile înainte de FCSB - Sepsi

Citește și:

Antrenorul din Superligă șochează: „N-am văzut salariul din noiembrie!”
SITUAȚIE
Antrenorul din Superligă șochează: „N-am văzut salariul din noiembrie!”
Rotaru a pornit războiul: „Să nu uităm, FCSB nu are 3 lucruri esențiale” + „Sepsi nu pierde pe Arena Națională”
FCSB
Rotaru a pornit războiul: „Să nu uităm, FCSB nu are 3 lucruri esențiale” + „Sepsi nu pierde pe Arena Națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
atthur
atthur  •  17 Martie 2024, 23:20
Postat de mereugigist pe 17 Martie 2024, 21:07

La oea sau la oaia? La ce să mă uit, 'telejentule??

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mereugigist
mereugigist  •  17 Martie 2024, 21:07
Postat de atthur pe 17 Martie 2024, 18:28

Pe tine pare că te doare,era să zic mintea,da' n-ai,deci n-are ce durea.Vezi să te uiți la CLASAMENT deseară la oea 23...!!!...

La oea sau la oaia? La ce să mă uit, 'telejentule??

istet10
istet10  •  17 Martie 2024, 18:32
Postat de demolarii pe 17 Martie 2024, 12:12

Vom vedea deseară cum va juca Sepsi. Cat de corect va juca. Pentru ca Fcsb nu are lot și joc. Au în schimb susținerea politica. De aceea Premierul României nu ia poziție de a apară decizia instantelor judecătorești romane data in favoarea CsA Steaua, atribuție prevazuta în fisa postului de conducător a puteri executive. De aceea jandarmeria a inițiat cu o zi înaintea meciului "Cazul Petarda". Puteau sa deschida cazul luni, dupa meciul cu Fcsb.De aceea jucătorii PROFESIONISTI nu plătesc CAS și CASS pe salar de 35% , plus impozit. De aceea fotbalul condus de FRF s Lpf pare a avea statut de paradis fiscal fata de alte activități....

Dar e ameteala mare in ideile tale! Totusi, hotararile instantelor de care vorbesti, de ce trebuie aparate, din moment ce sunt aplicate? "Salar" ce inseamna?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează