FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iordănescu și Dragomir, reacții diferite pe subiectul Octavian Popescu: „Cum să facă atât? Poate cu tot clubul și Gigi la un loc!”

Octavian Popescu, FCSB
Octavian Popescu, FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 21:47 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 22:08

Anghel Iordănescu (71 de ani) ia în derâdere suma așteptată de Gigi Becali (62) în schimbul lui Octavian Popescu (18) de la FCSB. Becali ar fi primit o ofertă de 13 milioane de euro pentru tânărul mijlocaș. 

Transferul lui Dennis Man, vândut la Parma în schimbul a 11 milioane de euro, i-a dat aripi patronului de la FCSB. Gigi Becali spune că următorul „tun” pe care îl pregătește este transferul lui Octavian Popescu, în schimbul căruia așteaptă „minimum 50 de milioane de euro”. 

Anghel Iordănescu: „50 de milioane? Terminați cu glumele astea”

Anghel Iordănescu spune că, înainte de a vehicula astfel de sume, fotbalul românesc ar trebui să aibă performanțe la nivel internațional.

„Nu este normal să ai pretenții să vinzi un jucător cu 15-20 de milioane. 50 de milioane? Cu club cu tot, cu echipament, cu firmă, cu Gigi Becali la un loc! Terminați cu glumele astea, haideți să calificăm echipa națională, să calificăm echipele în Cupele Europene, apoi vom putea discuta de sume”, a declarat Iordănescu la emisiunea „Fotbal Club” de pe DigiSport. 

Dumitru Dragomir: „Octavian Popescu e între primele 5 talente din Europa!”

În schimb, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că Gigi Becali procedează bine prin refuzul de a accepta oferta de 13 milioane de euro venită pe numele lui Octavian Popescu, despre care Ilie Dumitrescu a vorbit în premieră. 

„Gigi Becali știe să facă bani. Nici eu nu l-aș vinde cu 13 milioane, e între primele 5 talente ale Europei. Gândiți-vă că nici nu are 19 ani, e încă junior. Este unul dintre cele mai mari talente din Europa, între primii 10 din lume. Becali ar face foarte bine dacă l-ar mai ține un an de zile și după aceea să îi dea drumul, puțin mai copt. 

Acum nu are forță în picioare, se cunoaște. Forță în picioare îi trebuie, atât. Face fente din instinct, astfel de fotbaliști sunt rarități. Are o capacitate de efort ieșită din comun, moral de competiție înaltă. La 18 ani e diabolic, mă uit de 60 de ani la fotbal și nu au fost mulți cu talentul lui. Dacă nu se accidentează, îl vinde cu peste 25 de milioane”, a spus Dragomir la „DigiSport Special”.

VIDEO. Florin Manea: „Juventus s-a interesat de Octavian Popescu”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, salariu-record în Liga 1 pentru aducerea lui Stancu: „Acum am închis telefonul cu el”

Gigi Becali explică de ce a picat transferul lui Dumiter: „Îi e frică, și-a închis telefonul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
doar...titi
doar...titi  •  10 Iunie 2021, 11:04

si ca s-o lamurim cu pretul ..pentru toti haterii si prostii !!!octavian popescu , medie indice instat 270 - 18 ani !!! justin kluivert , medie instat 269 , 22 ani ... evaluare 25 meleoane euroi !!!

mal.
mal.  •  10 Iunie 2021, 09:17

De acord cu dl Iordănescu! Dacă ne luăm după dl. Dragomir și adăugăm și părerea altui „specialist” (mă refer la o declarație recentă a lui Ianis Zicu) înseamnă că avem doi jucători în primii 10 din lume! Jucători avem... fotbal ne mai trebuie! Ha, ha, ha!

mehighms
mehighms  •  10 Iunie 2021, 09:03
Postat de romeverest pe 09 Iunie 2021, 22:23

Cati fotbalisti tineri din strainatate a vazut Mitica ca sa-l introduca pe Popescu in primii cinci ?? Senectutea si problemele lui cu justitia isi spune cavantul !! Cu ani in urma ii vedea pe Chiriches si Gardos mai valorosi decat Pique si Ramos !! Mai este ceva de demonstrat ?? Ii dau numai exemplul lui Vlahovic de la Fiorentina, care este cu sase luni mai mare decat Popescu si care face furori in Seria A, in echipa nationala a Serbiei, valorand in prezent zeci de milione de euro !! Despre alte tinere talente din campionatele puternice nu mai are rost sa vorbim !!

Mie imi place de copil. Dar la faza asta abereaza rau Dragomir. probabil nu e nici in top 100..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează