FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Anunțul serii! Ilie Dumitrescu a dezvăluit în direct oferta-bombă pentru fotbalistul din Liga 1: „Am confirmarea, sunt 13 milioane de euro”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 20:46 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 21:06

Ilie Dumitrescu (52 de ani) a dezvăluit în direct la TV, în această seară, că impresarul Ioan Becali (68) i-ar fi confirmat că există o ofertă uriașă pe numele lui Octavian Popescu (18) de la FCSB.

Ioan Becali, consilier la firma de impresariat condusă de Dragoș Sîrbu, i-a transmis fostului mare fotbalist că FCSB are pe masă o ofertă importantă pentru Octavian Popescu. Clubul lui Gigi Becali ar primi 13 milioane de euro și ar păstra 15% din drepturile jucătorului, ofertă superioară chiar celei prin care Parma l-a cumpărat pe Dennis Man în iarnă! 

Ilie Dumitrescu: „Ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu!”

„În pauza publicitară, Ioan Becali mi-a spus că există ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu, dar Gigi Becali nu vrea să-l vândă, apropo de visurile astea. În plus, 15% cu care ar rămâne Gigi Becali. 

V-am spus că este un copil urmărit, un jucător extrem de interesant pentru foarte multe cluburi în poziția asta de inter, de mijlocaș. Este un jucător extrem de inteligent, are maturitate pentru vârsta lui. Te gândești că investești într-un copil ca ăsta, îl dezvolți în alt mediu, și din punct de vedere fizic, și poți face performanță”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Cu câteva minute în urmă, în cadrul aceleiași emisiuni, Gigi Becali dezvăluise câți bani așteaptă în schimbul tânărului fotbalist: „Pe Tavi Popescu o să iau 50 de milioane de euro, minimum! Toate meciurile le-a făcut bune, altfel îl scoteam din echipă”.

VIDEO. Florin Manea: „Juventus s-a interesat de Octavian Popescu”

De curând, în studioul Gazetei Sporturilor, impresarul Florin Manea a dezvăluit că de Octavian Popescu s-a interesat Juventus. 

„Da, m-au întrebat și cei de la Juventus. M-au întrebat cum mi se pare, că au auzit că e un copil bun. «Da, e un copil bun, are calitate», am răspuns. El e și prieten cu Radu (Drăgușin), au crescut împreună, au fost la Regal și la lot stau în aceeași cameră. Mi-a plăcut de el de când era la Rapid, a fost un an acolo. 

Le-am dat referințele exacte, dar de aici până la un transfer e cale lungă. E bine totuși că e monitorizat, să joci la 18 ani la Steaua (n.r. - FCSB) și să faci diferența atrage atenția, lumea se uită”, a spus Manea la GSP Live.

Mai multe știri despre FCSB:

„Un bagabont!” » Gigi Becali și-a pierdut cumpătul, în scandalul cu Gikiewicz: „Știți ce făcea la antrenamente? L-am filmat și am adus bodyguarzii!”

Gigi Becali, salariu-record în Liga 1 pentru aducerea lui Stancu: „Acum am închis telefonul cu el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
calinescu_
calinescu_  •  10 Iunie 2021, 13:33

Cu totii cunoastem rolul lui ILIE DUMITRESCU si MITICA DRAGOMIR in promovarea intereselor lui GIGI BECALI...!!! Cred ca interventiile pro HAGI si viitorul sunt facute de acest personaj "impartial", doar din prietenie ...!!! Ei sunt VUVUZELELE lui GIGI din alte considerente..!!

mehighms
mehighms  •  10 Iunie 2021, 08:52
Postat de dodo001 pe 09 Iunie 2021, 21:47

Asa e. :))) foarte bună oferta :)))) de râsu plânsu, iar în amicalele echipei de tineret nu a rupt gura târgului

e bine ca putem rade de *** al vostru ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1ianuarie
1ianuarie  •  09 Iunie 2021, 23:08
Postat de fotbal7 pe 09 Iunie 2021, 21:48

Octavian Popescu e mai bun decât Man.Popescu joacă mai bine în primul lui an la FCSB decât o făcea Man la venirea la aceeaşi echipă.Potenţial are.Nu ştiu dacă ar trebui vândut acum.E prea tânăr,dar mai e o chestie,s-a acomodat imediat la FCSB.Are o clarviziune de joc extraordinară!

Are clarviziune,da,l-am văzut când a jucat cu un evantai pt că ăilalți erau prea Afumați…

Vezi toate comentariile (42)
Comentează