FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Un bagabont!” » Gigi Becali și-a pierdut cumpătul, în scandalul cu Gikiewicz: „Știți ce făcea la antrenamente? L-am filmat și am adus bodyguarzii!”

Gigi Becali a reacționat dur în urma dezvălurilor făcute de polonezul Lukasz Gikiewicz în Gazeta Sporturilor. Patronul celor de la FCSB îl acuză pe atacant că minte și că avea un comportament nepotrivit la antrenamente.
Gigi Becali a reacționat dur în urma dezvălurilor făcute de polonezul Lukasz Gikiewicz în Gazeta Sporturilor. Patronul celor de la FCSB îl acuză pe atacant că minte și că avea un comportament nepotrivit la antrenamente.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 19:37 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 20:44

Gigi Becali a reacționat dur în urma dezvăluirilor făcute de polonezul Lukasz Gikiewicz în Gazeta Sporturilor. Patronul celor de la FCSB a intrat în direct și l-a jignit pe atacant, l-a acuzat că minte și că avea un comportament nepotrivit la antrenamente. 

  • Atacantul Lukasz Gikiewicz a câștigat la TAS procesul cu FCSB. Polonezul urmează să primească aproximativ 103.000 de euro, din cauză că a fost supus la club unor „practici de bullying, intimidare și presiuni psihologice care sunt ofensatoare și abuzive”. DETALII 

Varianta lui Gigi Becali: „Gikiewicz sfida echipa!”

„Ce să comentez eu ce spune un bagabont?! De ce să nu folosesc cuvintele astea (n.r. către moderatorul Radu Naum)? El a spus niște minciuni, e mai ofensator ce a zis el. Bine, eu sunt prost că fac caz din asta.

Nu există decizia TAS. El nu a fost la TAS. A fost la comisia UEFA, iar ea nu ne-a condamnat. A spus că sunt practici psihologice, nu știu ce, și plătim contractul până la final. Nu ne-a pedepsit, nu e amendă, ne-au pus doar să îi plătim contractul

Nu am întrerupt eu contractul. El a plecat. La antrenament, el făcea lucruri care ne deranjau. I-am zis lui Vali, luați-i mașina, chiar dacă ne dă la comisii, dar măcar nu deranjează antrenamentele. Sfida echipa, nu voia să facă ce zicea antrenorul. Se ducea la marginea terenului, ne sfida. 

Am spus asta Comisiei, am dat probe, noi am filmat tot. Nu au ținut cont. Ce vreți, dacă așa au spus, asta e! Oricum trebuia să îi plătesc banii ăștia, dacă stătea. Nu aveai ce să faci, era contract... El a invocat faptul că am făcut presiuni. L-au crezut pe el”, a spus Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Becali îl acuză pe Gikiewicz: „Minciuni! Nu am fost în vestiar”

În interviul incendiar acordat Gazetei, Gikiewicz susține că fotbaliștii de la FCSB erau sub teroarea amenințărilor patronului Becali, care venea frecvent în vestiar și îi certa. 

„Nu e adevărat, nu am intrat în vestiar să țip, minte. Nu merg niciodată la vestiar. Probabil se referă că am fost la sala de mese. Domne, dacă am țipat, credeți-l pe el. Eu zic că nu. Putem să comentăm decizia, că nu e TAS, nu e amendă, sunt banii pe care trebuia să îi ofer pe contract. Dar acum, să comentez interviul dat de un fotbalist?! Ce valuri să facă el?!  

Când vrei să faci liniște la echipă, dar nu ai altă metodă, ce să faci? Antrenorul i-a zis să iasă, iar el făcea la mișto? Ce să faci? Am pus și niște bodyguarzi pe margine. Să îl iei la bătaie?! Aplici și tu niște metode, nu ai ce face”, a explicat Becali.

„Gikiewicz semnase două contracte la FCSB”

„Să vă spun care e miza. El a fost de acord să semneze pe 6 luni. Nu poți face asta, legal. Am semnat pe un an, iar el ne-a semnat nouă o hârtie de reziliere. Când am făcut treaba asta, i-am zis că îi dăm banii pe 6 luni și ne despărțim. 

El a zis să îi dăm banii pe tot anul. Impresarul l-a învățat că nu e valabil ce a semnat. A zis că le spune că a fost forțat să semneze. El a luat în plus 40.000 de euro”, a mai spus Becali. 

VIDEO Gigi Becali despre numirea lui Șumudică la CFR Cluj și relația cu Todoran: „În România, antrenorul contează doar 60%”

Citește și alte știri despre FCSB: 

UPDATE A căzut transferul dorit de Becali! Prima reacție a jucătorului care a refuzat FCSB: „E mai bine să rămân aici”

Primul acuzat care îi dă replica polonezului Gikiewicz, după dezvăluirile scandaloase de la FCSB: „Prea te victimizezi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
vasglo
vasglo  •  10 Iunie 2021, 14:22

Pai, daca unul care în ultimii 10 ani de cariera, a umblat pe la vreo 17 echipe, *** ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  10 Iunie 2021, 10:43

noi nu trebuie sa te credem, gigi

vali.stefan
vali.stefan  •  09 Iunie 2021, 22:30

Cum? Cand Becali are un cazier alb ca neaua, tu tot pe polonez il crezi? Becali nici cu gulerul cervical in instanta nu a mintit, ce vorbesti?!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează