FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB

Anghel Iordănescu, mesaj mai în glumă, mai în serios pentru patronul lui CFR Cluj: „Să-l lase pe Edi în pace!”

Anghel Iordănescu (70 de ani) a fost autorul unui moment amuzant, în care a fost implicat indirect fiul acestuia, Edi Iordănescu (42)
Anghel Iordănescu (70 de ani) a fost autorul unui moment amuzant, în care a fost implicat indirect fiul acestuia, Edi Iordănescu (42)

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 17:21 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 17:54

Anghel Iordănescu (70 de ani) a fost autorul unui moment amuzant, în care a fost implicat indirect și fiul acestuia, Edi Iordănescu (42), recent instalat la CFR Cluj.

  • CFR Cluj și FCSB se întâlnesc duminică, 13 decembrie, de la ora 21:00, în derby-ul rundei cu numărul 13 din Liga 1. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport+.

„Generalul” a vorbit despre perioadă excelentă a lui FCSB, întrebat fiind dacă rezultatele foarte bune ale roș-albaștrilor sunt în strânsă legătură cu pasul înapoi făcut de patronul Gigi Becali, cel puțin din punctul de vedere al ieșirilor publice. El l-a sfătuit, mai în glumă, mai în serios și pe patronul lui CFR să facă același lucru referitor la fiul său, Edi, spre amuzamentul invitaților din platoul TV.

„Sper ca Gigi Becali să lase antrenorul în pace. Așa cum sper ca și Neluțu Varga să lase antrenorul în pace”, a declarat Iordănescu, râzând, în emisiunea „Liga Digi Sport”.

„FCSB joacă foarte bine, spectaculos”

Este o contradicție și mă refer în special la FCSB și la Gigi Becali. Și aici mă refer la regula U21. Am observat că FCSB a jucat cu 9 jucători U21 cu UTA. Mă bucur că Gigi a decis asta. FCSB joacă foarte bine, are un joc spectaculos, pe atac, are 7 victorii la rând. Au apărut o serie de jucători tineri de valoare în ultima vreme. Și e bine că și naționala de tineret s-a calificat din nou la Euro 
- Anghel Iordănescu

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înaintea confruntării CFR Cluj - FCSB 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Torțe roș-albastre în ploaie » Suporterii lui FCSB le-au făcut o surpriză jucătorilor: imagini spectaculoase filmate azi în Berceni

Bătaie de joc pe subiectul scandalului de rasism cu Colțescu » Ce a spus pe post Emil Grădinescu, în timpul meciului Dinamo - Poli Iași + Reacția CNCD

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
caoradea
caoradea  •  13 Decembrie 2020, 11:18

Tata Puiu ! Mai bine taceai, lasa-l.pe Edi pe drumul lui, are 42 de ani !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează