FOTBAL  »  Superliga  »  DERAPAJ

Bătaie de joc pe subiectul scandalului de rasism cu Colțescu » Ce a spus pe post Emil Grădinescu, în timpul meciului Dinamo - Poli Iași + Reacția CNCD

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 16:18 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 16:18

Comentatorul TV Telekom Sport Emil Grădinescu a avut o ieșire ironică în direct pe post, în timpul partidei Dinamo - Poli Iași 4-1, ca formă de protest față de scandalul de rasism cu Sebastian Colțescu. A ieșit un moment pe care CNCD l-a catalogat „o glumă proastă”. 

În minutul 70 al partidei Dinamo - Poli Iași, când Daniel Pancu i-a introdus pe teren simultan pe Nicandro Breeveld și pe Mensaj, Emil Grădinescu, comentatorul celor de la TV Telekom Sport a avut o remarcă ironică, sub formă de protest, în contextul scandalului provocat de Sebastian Colțescu la meciul PSG – Bașakșehir.

„Pancu trimite în teren doi jucători negri. Ups, am spus negri! Cred că trebuia să spun altceva. De culoare, poate, după regulile absurde ale globalismului impus de UEFA și nu numai ”, a spus pe post Emil Grădinescu,

Bătaie de joc pe subiectul scandalului de rasism cu Colțescu » Ce a spus pe post Emil Grădinescu, în timpul meciului Dinamo - Poli Iași + Reacția CNCD
Momentul în care Breeveld și Mensah intră pe teren // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Csaba Asztalos: „Acum facem glume proaste”

Contactat de GSP.ro, Csaba Asztalos (46 de ani), președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, a comentat declarația lui Grădinescu și a spus că CNCD s-ar putea sesiza în acest caz.

„Nu am primit încă nicio sesizare. Vom vedea săptămâna viitoare dacă ne vom sesiza. Fiind vorba de o televiziune, și CNA se poate sesiza. Nu pot să mă pronunț înainte. Vom vedea dacă se face o plângere sau dacă ne vom sesiza.

Nu cred că se poate glumi cu așa ceva! Vedem că lumea a început să glumească și se fac glume proaste! Comentatorii sunt auziți și sunt formatori de opinie. Trebuie să fie atenți.

Luați măsuri, nu justificați un incident cu alt incident. Trebuie să învățăm din astfel de cazuri, nu să le justificăm cu alte incidente în care nu s-au luat măsuri sau nu s-au făcut plângeri”, a declarat Csaba Asztalos pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum” 

Citește mai multe știri despre scandalul rasist de la PSG - Bașakșehir: 

Pierre Webo a avut nevoie de ajutorul doctorului după scandalul de rasism de la Paris: „Ziua de 8 decembrie va rămâne în istorie”

Ultimele detalii despre „cazul Colțescu” » UEFA îi anchetează și pe turci! Cine ar fi spus „românii sunt țigani” + ce riscă Hațegan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (274)
gintonic
gintonic  •  15 Decembrie 2020, 00:25

Gradinescule, păcat ca ai incaruntit degeaba!...

gintonic
gintonic  •  15 Decembrie 2020, 00:22

Emil Gradinescu, un comentator slab pregătit, urcat în TVR pe pile, încearcă sa facă pe istetul, dar cade în derizoriu, ca de atâtea ori când comentează! Și-a ales f. prost momentul, locul și subiectul (sensibil)!

cineva
cineva  •  13 Decembrie 2020, 19:08

:))) ma baieti aici erati?? :)) pititi pe pagina a treia?si eu m am plictisit azi pe celelalte articole!! . Nu ati mai terminat rozboiul cu *** asta? :))) lasati l naibii ca e ***. Un frustrat, ***, probabil si ***, cu ***. O sa ramana acest articol in istorie, ca avand cele mai multe comentarii in contradictoriu insiruit pe 2,3,4 sau cate zile veti mai continua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (274)
Comentează
Close