INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BASAKSEHIR

Pierre Webo a avut nevoie de ajutorul doctorului după scandalul de rasism de la Paris: „Ziua de 8 decembrie va rămâne în istorie”

Pierre Webo. Sursa foto: Imago
Pierre Webo. Sursa foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 22:19 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 08:52

Pierre Webo (38 de ani), antrenorul secund al lui Istanbul Basaksehir, a oferit noi declarații despre incidentul rasist petrecut marți, în timpul meciului cu PSG din ultima etapă a Ligii Campionilor, când a fost numit „ăla negru” de către arbitrul român Sebastian Colțescu (43).

Ca protest la remarca lui Colțescu, cele două echipe au ieșit de pe teren. Meciul a fost reluat la o zi distanță, cu o altă brigadă de arbitri, iar PSG a câștigat categoric, scor 5-1.

Cea mai grea perioadă din cariera lui Pierre Webo

Webo a oferit un interviu pentru BBC Sport, în care a declarat că ultimele zile au fost cele mai grele din viața lui. Fostul internațional camerunez a mai zis că a avut nevoie de ajutorul doctorului pentru a adormi în noaptea incidentului: "Ultimele două sau trei zile au fost cele mai grele din întreaga mea carieră."

În opinia mea, de acum încolo va fi „înainte și după” 8 decembrie. Ziua aceasta va rămâne în istorie. Nu vreau ca oamenii să se concentreze asupra mea după acest scandal. Va fi păcat dacă voi fi amintit pentru asta
Pierre Webo, la BBC Sport

Citește mai multe știri despre incidentul cu Sebastian Colțescu: 

Pierre Webo a rupt tăcerea după scandalul de la Paris: „Arbitrul a depășit orice limită”

Înregistrarea care oferă o nouă perspectivă asupra scandalului rasist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (90)
firaldo
firaldo  •  13 Decembrie 2020, 07:09

Deci Webo la 38 de ani când cineva l-a numit negru...a avut un soc,omul credea ca e alb pana atunci,zici ca abia atunci a aflat,ca un copil care afla după 15 ani ca e înfiat...Webo i-a jignit pe arbitrii,i-a numit ti..ni...când a văzut ca a luat rosu a început sa facă scandal,sper ca observatorul partidei sa fi scris în raport aceste aspecte...cat despre jucătorii francezi...s-au lăsat manipulați în cel mai umilitor mod posibil...cum sa iesi de pe gazon pe presupuneri?Sper,e greu insa,sa fie judecat acest caz corect iar turcii si francezii sa fie sancționați pentru tot acest circ.Elvetienii,italienii,nemții,sârbii,spaniolii si chiar ungurii I iau apărarea lui Coltescu...care sunt tarile care în crucificat?Turcia,Franța și evident...Romania.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Decembrie 2020, 20:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  12 Decembrie 2020, 17:04

Ar trebuii sa pățească ceva rău cu adevărat, sa vadă ce înseamnă zile foarte grele. Aduceții o batistuta va rog, acestui ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează