INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BASAKSEHIR

Pierre Webo a rupt tăcerea după scandalul de la Paris: „Arbitrul a depășit orice limită”

Pierre Webo, arbitru asistent Istanbul Basaksehir // foto: Imago +11   FOTO
Pierre Webo, arbitru asistent Istanbul Basaksehir // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 09:17 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 10:09

Pierre Webo (38 de ani), antrenorul secund al lui Istanbul Basaksehir, a vorbit pentru prima dată despre incidentul cu tentă rasistă petrecut marți, în timpul meciului echipei sale cu PSG, când a fost numit „ăla negru” de către arbitrul român Sebastian Colțescu (43).

Webo le-a mulțumit tuturor pentru faptul că a fost susținut și spune că ceea ce s-a petrecut a depășit orice limită.

Pierre Webo, despre scandalul de la PSG - Istanbul Basaksehir

„Președintele nostru, antrenorul și toți jucătorii suntem uniți. Arbitrul a spus ceea ce au auzit toți. Este jenant ca un arbitru UEFA Pro să spună asemenea cuvinte, am considerat că a depășit orice limită

Bineînțeles, aș vrea să mulțumesc președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, și președintelui clubului, Goksel Gumusdaga. Sprijinul lor a fost foarte important. Așa cum am spus în noaptea de 8 decembrie, ceea ce am făcut a fost o dimensiune complet diferită luată împotriva rasismului”, a declarat Webo, potrivit ensonhaber.com.

Deranjate de remarca lui Colțescu, cele două echipe au ieșit de pe teren. Meciul a fost reluat la o zi distanță, cu o altă brigadă de arbitri, iar PSG a câștigat categoric, scor 5-1.

VIDEO. Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum”

Citește mai multe știri despre incidentul cu Sebastian Colțescu: 

Înregistrarea care oferă o nouă perspectivă asupra scandalului rasist » Brigada de arbitri, intimidată de turci: „Ăsta nu e campionatul din România” / „Ovi, ăsta e obraznic rău”

Kylian Mbappe, reacție dură despre scandalul de rasism cu brigada din România: „Ne-am săturat, intolerabil!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (110)
647961848972425
Dani Dani  •  13 Decembrie 2020, 13:46
Postat de maimonide pe 11 Decembrie 2020, 22:49

Balgradean are dreptate. Pai daca rromani/rrom se confunda cu romani/roman/romania toti vesticii cred ca romanii sunt rromani si ca toti rromani sunt romani. de ce la vremea respectiva jurnalistii si politicienii nu au luat atitudine cand ni s-a impus cu forta aceasta denumire pt minoritatea cu ***? noi nu avem dreptul sa ne aparam identitatea de neam, de popor, de ce trebuie sa fim confundati mereu cu altcineva? noi nu avem dreptul sa fim respectati?

termina cu aberatiile astea..tu crezi ca pe cei din vest ii intereseaza etimologia cuvantului "roman" sau "romani/rromani"?suntem fcauti din cauza conationalilor nostrii mai colorati care ne o facut de kkao prin vest.

3929235493767026
Florea Dumitru  •  12 Decembrie 2020, 11:59

Ar trebui ca tinerii nostri sa iasa in strada si sa protesteze impotriva neocomunistilor dela Washington care i-si bat joc de poporul roman ,si sa apere onoarea arbitrului nostru. Iesiti in strada ,altfel ne pun in genunchi,ungurii ar fi facut-o.

mir21
mir21  •  12 Decembrie 2020, 09:45

Știucane nu stiri cu ruperea tăcerii a *** asta tre, aparati-l pe coltescu ***, nu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează