INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR 5-1

Kylian Mbappe, reacție dură despre scandalul de rasism cu brigada din România: „Ne-am săturat, intolerabil!”

Kylian Mbappe (21 de ani) a comentat incidentul petrecut marți, în timpul partidei de Liga Campionilor dintre PSG și Bașakșehir. +11   FOTO
Kylian Mbappe (21 de ani) a comentat incidentul petrecut marți, în timpul partidei de Liga Campionilor dintre PSG și Bașakșehir.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 09:13 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 09:53

Kylian Mbappe (21 de ani) a comentat incidentul petrecut marți, în timpul partidei de Liga Campionilor dintre PSG și Bașakșehir.

Kylian Mbappe, despre scandalul de rasism cu brigada din România

„Sunt mândru de ceea ce am făcut marți, că ne-am retras de pe teren. S-au spus multe, dar cele mai importante lucruri sunt faptele. Ne-am săturat de rasism și nu vrem să mai trecem prin așa ceva vreodată. Suntem toți oameni, iar ceea ce s-a întâmplat a fost intolerabil. 

Oamenii s-au săturat și ceva trebuia făcut. Nu am fost dezamăgiți că nu am putut juca. Noi am luat acea decizie și suntem mândri. Dacă am fi lăsat lucrurile așa, oamenii ar fi crezut că este un lucru normal, însă nu ar trebui să fie”, a declarat Mbappe, citat de Marca.

FOTO. Scene nemaivăzute în istoria Ligii Campionilor: Bașakșehir și PSG au părăsit terenul, după o replică rasistă a lui Sebastian Colțescu

+7 FOTO

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum” » Ce spune despre Hațegan

Încă un moment controversat în PSG - Bașakșehir! Ce era să pățească înlocuitorul lui Hațegan + I-a fost frică să arate „roșu”?

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (30)
maddad
maddad  •  11 Decembrie 2020, 21:23

Sunt foarte multi care fac referire la cititul cartilor, dar sunt sigur ca ei înșiși nu au citit *** multe. DEX-ul sigur nu l-au citit. Iata cate dintre sensurile cuvantului "negru" asa cum apar in DEX, ca sa vedeti ca suntem un popor rasist si inferior,dar nu realizam acest lucru: murdar, nespalat, dezolant, deprimant, murdarie, ***, cumplit, rusinos, dezonorant. Si inca ceva pentru toti lingvistii de conjunctura: căutați sinonimele in limba roamână ale cuvantului "munca" si veti intelege de ce suntem unul dintre cele mai dispretuite popoare, de xe suntem printre ceii mai saraci din Europa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maddad
maddad  •  11 Decembrie 2020, 21:07
Postat de crisman pe 10 Decembrie 2020, 12:30

Din pacate pentru ei, aceasta viralizare nu va face decat sa ii radicalizeze pe unii neutri in rasisti si pe acestia sa fie si mai radicali. Au facut din nimic ceva rasist si asta o sa ii deranjeze pe multi oameni care vor vedea ca i s-a facut o nedreptate arbitrului. Cel mai simplu era sa inteleaga ca "negru" inseamna "black man" care nu este rasism. Si sa isi asume ca au exagerat reactia, pentru ca intelesesera altceva. Dar acum, si in anul de gratie 2020, e nevoie de ceva atat de nesemnificativ ca sa genereze niste reactii exagerate.

Bai, desteptule, negru nu înseamnă "black man". Cuvantul "negru" provine din latinescul "***". Mi-e rusine si scarba de poporul din care am avut ghinionul sa fac parte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  11 Decembrie 2020, 15:37

Mbappe esti un fotbalist formidabil,dar mai las-o balta cu rasismul care nu a existat la acel meci! Cred ca nu ai timp sa mai citesti si tu o carte. Va e rusine,va jenati cu culoarea pe care o aveti? Eu zic ca nu e nicio o rusine sa fii negru. E ceva natural,nu e nimic degradant,urat,etc. Daca aveti complex de inferioritate nu e treaba altora,e numai a voastra.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează