INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR 5-1

Încă un moment controversat în PSG - Bașakșehir! Ce era să pățească înlocuitorul lui Hațegan + I-a fost frică să arate „roșu”?

În repriza secunză, nemulțumit de o decizie, atacantul francez Enzo Crivelli a lovit puternic mingea spre „centralul” olandez Danny Makkelie. +24   FOTO
În repriza secunză, nemulțumit de o decizie, atacantul francez Enzo Crivelli a lovit puternic mingea spre „centralul” olandez Danny Makkelie.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 00:47 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 01:28

Partida dintre PSG și Bașakșehir, amânată inițial din cauza unui derapaj rasist al lui Sebastian Colțescu, s-a disputat miercuri. Campioana Franței a câștigat clar, scor 5-1, dar și acest duel a avut un moment tensionat. 

După derapajul lui Sebastian Colțescu, UEFA a decis să schimbe brigada de arbitri de la Paris. Meciul a fost condus de olandezul Danny Makkelie, însă și el a avut parte de un moment greu. În repriza secundă, nemulțumit de o decizie, atacantul francez Enzo Crivelli a lovit puternic mingea spre „central”, care se afla în apropiere, Mingea nu l-a lovit, însă a trecut destul de aproape.

Gestul a părut intenționat, iar olandezul putea să îi acorde cartonașul roșu pentru comportament nesportiv. În schimb, a ales să discute cu jucătorul și să nu sancționeze incidentul!

Încă un moment controversat în PSG - Bașakșehir! Ce era să pățească înlocuitorul lui Hațegan + I-a fost frică să arate „roșu”?
FOTO: Captură @ESPN

Enzo Crivelli, despre derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu, din PSG - Bașakșehir

Enzo Crivelli a comentat incidentul de marți seară: „A fost un eveniment pe care n-ar trebui să-l vedem pe terenul de fotbal. Am luat decizia de a ieși de pe teren pentru a ne arăta sprijinul pentru Webo. N-am vrut să mai jucăm!”.

VIDEO. Ovidiu Hațegan, prima reacție după derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu » Ce a spus la revenirea în România

Citește și alte știri despre PSG - Bașakșehir: 

VIDEO Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum” » Ce spune despre Hațegan

VIDEO Ovidiu Hațegan, prima reacție după derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu » Ce a spus la revenirea în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
183188592012436
Ovi Barbu  •  12 Decembrie 2020, 07:50

*** mea *** este ca jucatorii turci au exagerat si manipulat o greseala de meintelegere a limbii romane. In primul rind ei nu inteleg dinamica limbii noastre si doar au speculat schimbind conotatia cuvintului " negru " cu un diminutiv din limba engleza.. Deci ei au inteles ce au vrut ei si de acolo s a deschis cutia Pandorei. Oare ce se intimpla daca arbitrii erau din Germania sau *** ? Ar fi sarit la ei ? Iata un exemplu folosit de CNN news ptr a descrie persoane de culoare: ( " Analysis: Two Black men have been executed within two days. Two more are set to die before Biden's inauguration )"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pogo2020
pogo2020  •  10 Decembrie 2020, 18:32

Tare as vrea sa vina echipa turceasca in Romania la un meci cu 30.000 de spectatori !!!! O, daaaa .....să vadă antrenorul secund urări pentru toate rudele lui de la 5000 î.e.n încoace ! Oricum pe unde de va duce se va găsi unul să-l întrebe dacă nu cumva lucrează la mina Lupeni ! ,????????????

kluing2001
kluing2001  •  10 Decembrie 2020, 18:16

hai sa nu fim rasisti, este vorba despre cartonasul de culoare sau, din buzunarul stang, nu de alta dar sa nu se simta jigniti indienii americani care au pielea de culoarea cartonasului respectiv.....si o putem tine cu bascalia la nesfarsit, dar e mai plictisitor ca in carantina. vad foto cu fotbalisti ingenunchiati in semn de protest impotriva folosirii cuvantului negru, in timp ce reproduc gestul miscarii black lives matter, daca asta nu e ipocrizie ieftina, atunci cirque du soleil este teatru dramatic

Vezi toate comentariile (8)
Comentează