INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PSG - BAȘAKȘEHIR

VIDEO Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum” » Ce spune despre Hațegan

FOTO: Guliver/GettyImages +11   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 21:11 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 23:13

Jose Mourinho, antrenorul portughez al lui Tottenham, a comentat incidentele petrecute marți seară la meciul dintre PSG și Istanbul Bașakșehir, din UEFA Champions League.

„The Special One” a comentat acuzațiile de rasism adusa lui Sebastian Colțescu și a vorbit și despre Ovidiu Hațegan, cel care a fost arbitrul partidei.

VIDEO Jose Mourinho a vorbit despre incidentele de la PSG - Bașakșehir

„Este o situație foarte tristă. Trebuie luptat contra oricărei forme de rasism. Este de neacceptat! Sunt foarte trist pentru că nu vrem așa ceva în fotbal. Acum, al patrulea oficial (n.r- Sebastian Colțescu) poate doar să își exprime sentimentele. Cu siguranță că a făcut o greșeală de neacceptat. Acum poate doar să își deschidă inima, să își prezinte scuzele și să accepte consecințele. Probabil este un arbitru foarte bun.

În fotbal și în societate, toți avem responsabilități. Dacă greșim trebuie să acceptăm consecințele. Pentru mine, cel mai important e că acest meci a devenit un moment de referință. Un meci de Champions League oprit după 15 minute dintr-un motiv trist este un moment de referință. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta!

Îl știu personal pe Ovidiu Hațegan. Este un băiat bun și un arbitru foarte bun. Să fii implicat indirect în așa ceva nu este plăcut”, a declarat Jose Mourinho.

VIDEO Sebastian Colțescu, acuzat de rasism în PSG - Bașakșehir.

Citește mai multe știri despre scandalul de la PSG – Istanbul Bașakșehir

Radu Banciu, afirmații jignitoare după incidentele cu Sebastian Colțescu: „Nu e rasism! Mbappe e un analfabet care ar ajunge să pună faianță!” + atac rasist grosolan la Neymar

EXCLUSIV » Kyros Vassaras i-a somat pe arbitrii români să nu-l susțină public pe Sebastian Colțescu, după scandalul de la PSG - Bașakșehir!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
zm3u
zm3u  •  10 Decembrie 2020, 11:34

Da ma, este o alta conspiratie mondiala impotriva bravului roman autohton si locuitorii din "gradina Maici Domnului"!! :))))))

cobra_z
cobra_z  •  10 Decembrie 2020, 09:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danny_l
danny_l  •  10 Decembrie 2020, 09:49

Am înțeles că există probă video în care se vede clar cum cei din stafful turcilor jignesc și provoacă tușierul și pe Coltescu,de acolo a început, depinde și observatorul de la meci ce scrie in raport, normal turcii trebuie penalizați,dar ce vedem în ultimul timp ne dă de gândit,UEFA nu-si apără proprii arbitrii,iar Burlanu nu are treabă,el așteaptă fonduri de la UEFA să mai toace ceva bani.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează