INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV » Kyros Vassaras i-a somat pe arbitrii români să nu-l susțină public pe Sebastian Colțescu, după scandalul de la PSG - Bașakșehir!

Kyros Vassaras, șeful CCA +11   FOTO
Kyros Vassaras, șeful CCA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 18:45 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 18:54

Derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu de la PSG - Bașakșehir a produs un adevărat cutremur și în rândul Comisiei Centrale a Arbitrilor, nu doar în Liga Campionilor.

Kyros Vassaras, președintele CCA, a convocat de urgență o video conferință cu arbitrii români, nefiind prezent în țară. Aceasta are loc chiar la această oră, însă de dimineață, toți arbitrii din România au primit o avertizare din partea lui Vassaras, atunci când au fost înștiințați și despre ședință: nimeni să nu comenteze scenele de la PSG - Bașakșehir și, mai ales, nimeni să nu posteze mesaje sau altceva de acest gen prin care să-și arate sprijinul pentru centralul craiovean.

FRF, reacție la miezul nopții după derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu

Kyros Vassaras a avut această poziție de forță după ce azi-noapte, FRF a postat un comunicat pe site-ul său în care s-a delimitat de acțiunile lui Colțescu. Forul prezidat de Răzvan Burleanu anunța că așteaptă finalul anchetei UEFA pentru a lua măsurile în consecință și pe plan intern. 

Fostul arbitru grec, care este în fruntea CCA, a avut un rol determinant în ascensiunea lui Hațegan și Kovacs în ierarhia UEFA. Ambii sunt în Elite Class, cea mai înaltă treaptă, unde România n-a avut niciodată în ultimele decenii doi arbitri. De fapt, chiar și la această etapă de Champions League, amândoi au fost delegați: Hațegan la PSG - Bașakșehir, iar Kovacs la Zenit - Dortmund.

Citește mai multe știri despre PSG - Bașakșehir:

Ovidiu Hațegan, prima reacție după derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu » Ce a spus la revenirea în România

Colțescu, „Politically correct” și planeta care s-a smintit! » Comentariu de Dan Udrea

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (22)
427951077389201
Mihai Tanase  •  10 Decembrie 2020, 11:42

Prima măsură ,demiterea lui Vasaras !Restul după asta .

jony1973
jony1973  •  10 Decembrie 2020, 08:21

Daca nici acum Deaconu Bricheta nu-si da/nu este demis, dupa ce a tinut spatele la multi arbitrii de casa (inclusiv Coltescu), facand multe jocuri de culise, inseamna ca este adevarat ca exista multa mizerie in CCA, FRF si Liga Profesionista si "arbitrajul" chiar este o comoara pentru cei implicati si de aceea nu se aduce VAR in Romania.

135633977210983
Gigi Papadie  •  09 Decembrie 2020, 23:12

alt comunist ....pai nu este libertate de exprimare in Romania? oamenii de rind il sustin pe Coltescu si autoritatile il condamna pai sa nu votezi AUR?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează