FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Anghel Iordănescu, necruțător după demiterea lui Edi de la CFR Cluj: "Suferă fotbalul. Este incredibil!"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 20:56

Anghel Iordănescu a comentat demiterea lui Edi Iordănescu de pe banca celor de la CFR Cluj (vezi detalii AICI). 

"Nu mi-a venit să cred. Nu am înțeles nimic. Nu am vorbit foarte multe cu Edi. Din ce am citit din presă am înțeles că erau două tabere care voiau să pună mâna pe putere. Cred că au făcut o greșeală, și nu zic asta fiindcă e fiul meu.

Când preiei o echipă care o anumită structură a jocului, un tip de jucători, și când aduci un cu totul alt tip de antrenor față de cel care a luat campionatul, trebuie să ai răbdare.

Suferă fotbalul. Este incredibil ca un club de valoare, de mărimea celor de la CFR să dea afara un antrenor după 3 meciuri în care îți câștigă un trofeu. A jucat în 3 competiții diferite. Ca să nu mai vorbesc că i-a bătut Malmo, campioana Suediei, țară care a fost la Mondial în Rusia. Asta e principala problemă a fotbalului nostru. Antrenorii noștri sunt puși în situații delicate", a declarat Anghel Iordănescu la TV Telekom Sport. 

"Într-un an de zile cu Dan Petrescu nu a avut o confruntare internațională cu miză care să dea valoarea echipei la acel moment. Nu uitați că nu a luat parte la transferuri, la marea lor parte. A acceptat și programul de pregătire stabilit de Dan Petrescu" Anghel Iordănescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1379808958711398
Cornel Cantona  •  27 Iulie 2018, 11:40

Păi Danut nu este prost. El știa care este valoarea acestei echipe și la prima oferta serioasă a fugit.

749913671784643
Razvan Marcel  •  26 Iulie 2018, 23:56

Edy e un antrenor care sa vazut ce a jucat echipa,nici un sut pe poarta.Am vazut un joc aiurea ,fara nici o idee de joc.Si Botosani trebuia sa ii bata,au ratat prin Fulop o ocazie inensa.

marius.bxl
marius.bxl  •  26 Iulie 2018, 22:55
Postat de Alexandru Bria pe 26 Iulie 2018, 22:24

Bai IDIOTULE ... te pricepi la fotbal precum un GAY la femei !!! Ce legatura are ca Suedia a fost la CM din rusia si malmo e intamplator campioana Suediei din 2017 ??? Si panama a fost la CM, si arabia saudita si egiptulsi marocul ... si s-au facut de CA.CAT ORIBIL !!! Nemaivorbind de spania si Germania care au fost PENIBILE !!! Ce-are su.la cu prefectura ? ?? Daca Islanda a fost la CM si Italia NU A FOST, asta inseamna ca , campioana Islandei va UMILI campiona Italiei ? ? ? Esti PENIBIL CIORDANESCULE !!! Reapuca-te de pupat icoane poate iti revii ... ca la fotbal daca nu te duce capul, nu pre ai ce cauta !!!

Ba marocul ,prostovane uită-te cum sa calificat marocul si cum a jucat marocul .balalaule

Vezi toate comentariile (7)
Comentează