FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL 1-2

VIDEO Anghel Iordănescu a tras concluziile, după Rapid - Farul 1-2: „Hagi e un șmecher, un vulpoi bătrân” + mesaj pentru Daniel Niculae

Anghel Iordănescu +44   FOTO
Anghel Iordănescu

Articol de , , - Publicat sambata, 16 martie 2024 07:54 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 10:13

Anghel Iordănescu (73 de ani), fostul selecționer al României, a fost prezent pe Giulești, la meciul pierdut de Rapid în fața Farului, scor 1-2, și a vorbit la finalul meciului despre deznodământul partidei.

Tatăl selecționerului României a avut cuvinte de laudă la adresa lui Gheorghe Hagi (59 de ani), antrenorul constănțenilor, pentru modul în care a gestionat presiunea suporterilor giuleșteni. Iordănescu a ținut să-i transmită un mesaj de încurajare și lui Daniel Niculae, președintele de la Rapid, care a fost audiat de procurorii DIICOT.

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abține: „Ce vină avem noi? Ce vină are echipa?!” + pe cine a atacat direct: „Nu spun altceva, mă suspendă 6 luni”
Rapid - Farul 1-2
Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abține: „Ce vină avem noi? Ce vină are echipa?!” + pe cine a atacat direct: „Nu spun altceva, mă suspendă 6 luni”

VIDEO. Anghel Iordănescu, după Rapid - Farul 1-2: „Nașul i-a făcut cel mai frumos cadou finului”

„Cred că sunt trei puncte mari, extrem de importante pentru Farul și pentru Gică Hagi. Trei puncte și mai mari pierdute de Rapid. Jocul propriu-zis se rezumă simplu, Hagi este un șmecher, un vulpoi bătrân, a știut să taie presiunea pe care stadionul o pune asupra echipei lui, a știut să scoată adversarul din poziționare. Este pentru prima oară când am văzut că Hagi nu a avut posesia.

Din acest punct de vedere spun că nașul i-a făcut cel mai frumos cadou finului (n.r. nașul Gheorghe Hagi finului Gigi Becali), care înseamnă campionatul. Un cuvânt în plus aș vrea să spun pentru președintele Rapidului, Daniel Niculae, personal îl cunosc foarte bine și îl susțin, sunt alături de el.

Trece prin momente delicate, la fel cum trec și cei care sunt în momentul de față anchetați, dar cred în președintele Rapidului. Este un caracter curat, un om deosebit și un om care a reprezentat țara și a făcut enorm de mult pentru fotbalul românesc”, a spus Anghel Iordănescu, la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, Rapid poate pierde locul 2 chiar din prima etapă a play-off-ului, în cazul în care CFR Cluj se va impune astăzi, pe teren propriu, în fața Universității Craiova. Giuleștenii au 28 de puncte și distanța față de liderul FCSB s-ar putea mări la 7 puncte în cazul în care trupa lui Charalambous o va învinge duminică pe Sepsi.

Citește și alte știri:

Marian Aioani a pierdut pariul cu fostul coechipier: „Este fratele meu mai mic”
Rapid - Farul 1-2
Marian Aioani a pierdut pariul cu fostul coechipier: „Este fratele meu mai mic”
Paul Iacob pune tunurile pe arbitraj, după înfrângerea cu Farul: „Astăzi am simțit că a fost mult contra noastră”
RAPID - FARUL 1-2
Paul Iacob pune tunurile pe arbitraj, după înfrângerea cu Farul: „Astăzi am simțit că a fost mult contra noastră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Ov80
Ov80  •  17 Martie 2024, 13:58

Nașul i-a făcut un cadou finului... Păi cum așa, cele 3 puncte câștigate de farul s-au donat stelei sau cum!? Iașul a câștigat cu rapidul în favoarea stelei, punctele câștigate au fost donate? Nu joacă fiecare echipă pentru ea, la victorie? Nea Anghel, ai început să bați câmpii, probabil vârsta, alzheimer... Lasă băiatul în față că se descurcă mai bine, rămâi în umbră și privește, bucură-te de pensie. Apropo, ce a făcut el a fost dificil, neavând la dispoziție ce ai avut tu la c.m. 94

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Martie 2024, 12:46

...Cascheta ai pierdut cu albania ...esti nul ...

zorrozabal
zorrozabal  •  16 Martie 2024, 11:06

O fi el,da nu ca nea GG!Și ca tine!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează