FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anghelache explică situația de la Dinamo: "Clubul nu va avea de suferit, noi am făcut ce a spus instanța"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 12:44

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, a declarat că echipa nu va avea de suferit pe plan sportiv după acuzațiile apărute astăzi în ceea ce privește ieșirea clubului din insolvență.

  • Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române au efectuat percheziții la anumite societăți de avocatură și insolvență;
  • Societățile sunt bănuite că ar fi cauzat un prejuduiciu de peste 18.000.000 lei, cu ocazia derulării unei proceduri de insolvență a lui Dinamo București, conform Dolce Sport;
  • Societatea care s-a ocupat de insolvența lui Dinamo este ZRP Insolvency;

"Ce pot spune eu este că a fost o procedură care s-a realizat conform Legii 85, cu administrator judiciar, administrator special și cu parcurgerea tuturor etapelor.

Procedura începe de la declanșare. Vine un judecător sindic, care rezolvă totul.

De acolo nu mai au acces la documente decât cei îndreptățiți. Cei din Consiliul de Administrație nu mai desfășoară nicio activitate fără acordul administratorului judiciar, care se ocupă și de semnături.

Bănuiesc că noi, clubul, nu vom avea de suferit, pentru că cei care s-au ocupat de insolvență au urmat un plan, care a fost aprobat în instanță. Acum, rămâne de văzut care sunt acele active incriminate. Dar suporterii n-au de ce să-și facă griji", a spus Anghelache, la TV Digi Sport.

Citește și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  10 Februarie 2017, 08:38

TPVARASUL COLONEL DE SECURITATE ANGHELACHE A AJUNS SA NE DEA LECTII DE ...MORALA!!!ESTE DE SATIRA SI HUMOR!!!!!

chris_bu67
chris_bu67  •  09 Februarie 2017, 19:29
Postat de Neculaescu Mircea pe 09 Februarie 2017, 14:51

ati furat comform traditiei.

Nu v-am întrecut,stai liniștit!

178516522518224
Dinu Ion  •  09 Februarie 2017, 15:56

Ești ori prost ori nu cunoști legea , iar cu furatu uitațiva in urmă blatiștilor !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează