FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fostul șef de la Dinamo, nemilos cu suporterii: „Ceva îngrozitor! Nu-și dau seama că distrug echipa?!” + Avertisment-șoc: „Asta poate însemna Liga 2!”

Scenele de război de la Dinamo - UTA +24   FOTO
Scenele de război de la Dinamo - UTA

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 16:39 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 17:08

Constantin Anghelache (78 de ani), fostul președinte al celor de la Dinamo, a comentat pentru GSP.ro vestea teribilă venită astăzi pe adresa „câinilor”, care au aflat că au fost sancționați cu disputarea a patru meciuri fără spectatori pe fondul incidentelor deosebit de grave produse la meciul Dinamo - UTA.

Ex-președintele roș-albilor trage nădejde că Dinamo va scăpa măcar de o parte din suspendare la recurs, dar îi critică fără menajamente pe fanii care au provocat suspendarea terenului. Anghelache se teme că, fără aportul suporterilor, „câinii” ar putea să ajungă din nou în Liga 2! Dacă sancțiunea primită rămâne în vigoare, roș-albii vor avea porțile închise la toate meciurile rămase din play-out.

Dinamo și UTA Arad, sancțiuni FĂRĂ PRECEDENT după bătaia dintre suporteri de la meciul direct
DINAMO
Dinamo și UTA Arad, sancțiuni FĂRĂ PRECEDENT după bătaia dintre suporteri de la meciul direct

Constantin Anghelache, reacție categorică după vestea că Dinamo a primit 4 etape de suspendare: „Ceva îngrozitor! Distrug echipa”

„Procedura aceasta este... Dacă au argumente, ei vor face recurs pentru a li se reduce sancțiunea. Dacă nu vor face recurs, patru etape și gata! Dacă Dinamo joacă aceste etape fără spectatori, asta va însemna ceva groaznic pentru echipă. Suporterii au fost cei care i-au dat aripi echipei, au încurajat-o, au făcut tot ce se poate.

Repet, e o situație groaznică pentru echipă. Dacă observatorii și arbitrii au scris în foile lor despre această chestiune, probabil că la Comisia de Disciplină s-a aplicat litera de regulament... Să vedem ce se întâmplă. Este o chestiune de care Dinamo nu avea nevoie sub nicio formă în situația în care este!

Dinamo putea primi o sancțiune mai mare sau mai mică, putea primi amendă sau să se procedeze ca la Rapid, să se închidă o tribună... Dar dacă au primit această pedeapsă, cei de acolo n-au altceva de făcut decât să se supună. Iar asta e ceva îngozitor. Spectatorii fac multe nenorociri, ei nu își dau seama că în felul acesta își distrug pur și simplu propria echipă”, a declarat Anghelache, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
+20 FOTO

Anghelache consideră că vina e și la Jandarmerie: „N-ar fi intrat cu fumigene în stadion dacă erau controlați la sânge”

Anghelache e de părere că și reprezentanții Jandarmeriei poartă o doză importantă de vină:

„Eu am spus întotdeauna că sancțiunile mari trebuie să le ia și Jandarmeria. (...) Cei cu fumigene și cei cu astfel de materiale nenorocite n-ar avea cum să intre cu ele în stadion dacă Jandarmeria și-ar face datoria. Erau avizați de ceea ce se întâmplase în afara stadionului, ar fi trebuit să controleze la sânge.

Chiar nu înțeleg cum se poate intra în stadion cu asemenea materiale pirotehnice, în contextul în care controlul ar trebui să fie amănunțit”, a mai spus profesorul Anghelache.

Fostul șef de la Dinamo, nemilos cu suporterii:  „Ceva îngrozitor! Nu-și dau seama că distrug echipa?!” + Avertisment-șoc: „Asta poate însemna Liga 2!”
Constantin Anghelache / Sursă foto: FC Dinamo Official

Dacă decizia rămâne, iar echipa va suferi din cauza lipsei sprijinului galeriei, asta poate să-i afecteze în așa fel încât să ajungă în Liga 2. Ar fi îngrozitor pentru o echipă care a muncit, care a făcut niște cheltuieli și și-a făcut o echipă bunicică acum, care a arătat că joacă bine.

- Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo

Comisia de Disciplină a anunțat miercuri decizia oficială. Dinamo și UTA vor juca următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, iar cele două au primit și câte 100.000 de lei amendă!

VIDEO Incidente grave provocate de ultrașii lui Dinamo înainte de startul meciului cu UTA Arad

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo și UTA Arad, sancțiuni FĂRĂ PRECEDENT după bătaia dintre suporteri de la meciul direct

EXCLUSIV Fost idol al tribunelor la Dinamo, destăinuire după 11 ani: „La acel meci cu Steaua am plâns cel mai mult. L-aș rejuca”

„Nu vedeam pericolul, am fost prea optimist” » Gabriel Glăvan a dezvăluit cea mai mare nereușită din perioada Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
creeperno534
creeperno534  •  27 Martie 2024, 22:53

In liga 2 ne vrea federatia

CN72
CN72  •  27 Martie 2024, 21:39

Bai Aghelache, cum adica e vina jandarmeriei? Tu daca ai conduce beat ar fi vina politiei rutiere ca nu te-a controlat? Ai vazut la Sibiu ce se intampla cand se fac controale la sange - lumea protesteaza, si pe buna dreptate. Nu poti controla minutios zeci de mii de oameni in cateva zeci de minute, si e si indecent (descaltat, pipait etc). Nu. E vina golanilor care se bat, sparg, incendiaza. Daca ei nu inteleg ca a trecut vremea lor, asta e, luam o pauza de la fotbal si noi, cei care venim cu nevasta si copiii la meci.

chaplin
chaplin  •  27 Martie 2024, 20:56
Postat de Gratian68 pe 27 Martie 2024, 19:21

Galeria cainilor, fiind protejata de militie, tot timpul a facut scandal, tot timpul au creat deranj...daca atata pot catelusii, ce sa le ceri...

Parca vorbești de Sud steaua! Ai încurcat paharele si echipele, bai Burdujel! Scandalul a fost provocat de Sud steaua care nu avea ce cauta la acel meci, decât ca sa facă scandal! A reușit, iar comisiile gigiste au judecat așa cum le-a convenit! Taci si sapa agricultura!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează