FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

"Animalul" Jorge Costa scapă ieftin, soţia nu a depus plîngere la Poliţie!

Jorge Costa
Jorge Costa

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 13:07

Antrenorul lui CFR Cluj, Jorge Costa, nu va fi urmărit penal de către autorităţile române în urma scandalului de duminică dimineaţa, cînd şi-a snopit în bătaie soţia. Citeşte aici mai multe despre scandalul în care este implicat Costa!

Maria Costa nu a depus plîngere la poliţie şi nici nu a scos vreun certificat medico-legal de la IML care să ateste agresiunea soţului său, ci a ales să plece cu copii în Portugalia.

Potrivit purtătoarei de cuvînt a IJP Cluj, Alma Brehariu-Bruja, pe numele lui Jorge Costa nu există nici o plîngere înregistrată la secţia 3 de Poliţie Cluj, locul unde s-a refugiat nevasta lui Costa pentru a scăpa de furia soţului său.

"Nu pot să comentez astfel de informaţii. Nu ţin de latura sportivă, dar vă asigur că Jorge Costa are tot sprijinul conducerii pentru a reuşi la CFR. Şi al meu ca prieten, în particular!", a fost reacţia preşedintelui lui CFR, Iuliu Mureşan, la auzul celor întîmplate.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
roby_
roby_  •  26 Octombrie 2011, 11:24
Postat de ion_ciobanu pe 25 Octombrie 2011, 15:23

Da, cred că Gazeta a bătut-o pe biata femeie...Mă cufuriştilor, mă frânarilor, mă prăpădiţilor, nu puteţi să nu vă victimizaţi măcar acum? Ce e aşa de greu? Antrenorul e un cocalar care-şi omoară femeia în bătaie, reprezentativ pentru frânari. Nu vă destabilizează nimeni, vă autodistrugeţi pentru că sunteţi artificiali, puţini şi penibili. Nu-mi place "U", dar trebuie să recunosc: ei chiar reprezintă oraşul Cluj-Napoca şi chiar sunt suporteri. Voi, nişte sămânţari care nu cunoaşteţi 2 jucători din menajeria aia de coloraţi adusă de doctorul ciomu...sau mureşan cum îi zice. Şi vă mai bateţi şi nevestele...noi vi le f.utem. :)

@ion_ciobanu ,esti mai p-ro-s-t decat prevede legea ,tu n-ai nici macar 2 clase ca trenul:))

robert88
robert88  •  26 Octombrie 2011, 11:20
Postat de rin08 pe 26 Octombrie 2011, 10:41

rominii nu-si bat nevestele?

doar prostii;)

rin08
rin08  •  26 Octombrie 2011, 10:41

rominii nu-si bat nevestele?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează