FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORUL CLUJENILOR ŞI-A IEŞIT DIN MINŢI ÎN NOAPTEA DE DUPĂ MECIUL CU CEAHLĂUL

"Animalul" dezlănţuit! Jorge Costa şi-a luat la pumni nevasta :S

Jorge și Maria au împreună trei copii
FOTO Lorand Vakarcs
Jorge și Maria au împreună trei copii FOTO Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 22:48

Consoarta antrenorului a ajuns la ora patru dimineaţa la Poliţie, speriată de moarte

Jorge Costa şi-a ieşit din minţi după meciul cu Ceahlăul Piatra- Neamţ (2-1). Nervos şi la conferinţa de presă, antrenorul a plecat după meci într-un club clujean, alături de alţi fotbalişti ai CFR-ului şi consoartele lor. Soţia lui Costa a stat puţin, după care a plecat acasă. Tehnicianul a consumat cîteva pahare cu alcool, după care, spre orele dimineţii, a părăsit clubul "Obssesion", aflat în imediata apropiere a restaurantului clubului.

Cînd a ajuns acasă, Jorge s-a certat violent cu soţia sa, Maria. "Nimeni nu ştie cu exactitate de la ce a pornit scandalul, însă s-a ajuns la cuvinte grele şi apoi la bătaie cu pumni în toată regula", a dezvăluit o sursă. Conflictul a devenit tot mai violent, iar consoarta s-a speriat şi a fugit de acasă! A ajuns la cea mai apropiată secţie de poliţie, nr. 3 din cartierul Gheorghieni, unde a cerut ajutor.

Face plîngere penală?
Preşedintele Iuliu Mureşan a fost sunat de poliţiştii de la secţie pentru că doamna Costa prezenta urme vizibile de lovituri pe faţă şi pe braţe. Poliţiştii i-au recomandat să se prezinte la Institutul de Medicină Legală. Şi Jorge Costa ar fi fost ieri la poliţie pentru a da declaraţii.

Şefii sînt şocaţi
Patronul Arpad Paszkany a rămas consternat, cînd i s-au relatat detaliile scandalului conjugal. Contactat ieri, preşedintele Mureşan a fost destul de vag în declaraţii. "Nu pot să comentez astfel de informaţii. Nu ţin de latura sportivă, dar vă asigur că Jorge Costa are tot sprijinul conducerii pentru a reuşi la CFR. Şi al meu ca prieten, în particular!", a spus preşedintele Mureşan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
ardeardealul
ardeardealul  •  30 Octombrie 2011, 13:30
Postat de zadkiel pe 25 Octombrie 2011, 12:11

Asta este reforma statului propusa de Basescu, poporului roman infometat si umilit: - toate servicile locale, politie, prefect, etc. TREBUIE SA SE SUPUNA BARONULUI LOCAL DIN ARCUL PDL-UDMR-PUNR! Wake up!

sa bag pula in mata in realitatea si in antena 3!! tu esti coma platita de ei!! muie tie si celor care te asculta!!!

sabben
sabben  •  28 Octombrie 2011, 16:41

Hei, gsp minciuna: ://www.citynews.ro/cluj/sport-9/isabel-costa-ne-am-certat-dar-jorge-nu-m-a-lovit-205985/ Sotia lui spune clar ca nici vorba sa o loveasca. Si s-a consultat cu el cand a plecat. De asemenea ca o sa va dea pe toti incultii de la acest "ziar" in judecata

transilvano
transilvano  •  25 Octombrie 2011, 17:48

pai daca era "U"ista... bine a facut !!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează