FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ante Puljic, anunț despre plecarea de la Dinamo: „M-am gândit mult la asta” + promisiunea făcută fanilor

Ante Puljic, căpitan Dinamo
Ante Puljic, căpitan Dinamo

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 13:34 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 14:23

Ante Puljic (33 de ani), căpitanul lui Dinamo, s-a prezentat în această dimineață la vizita medicală organizată de club.

Cu această ocazie, stoperul croat a abodat mai multe subiecte în dialogul cu jurnaliștii. A explicat care este situația lui, dacă ar schimba clubul din România și a dezvăluit că șefii echipei din „Ștefan cel Mare” au aruncat din nou cu promisiuni financiare către jucători. Banii, despre care Puljic nu crede că ar veni de la Cortacero, ar urma să ajungă mâine.

Ante Puljic: „Dinamo e singurul club din România la care am să joc”

„Nu am nicio ofertă. Am avut discuții cu alte cluburi care vor sa merg acolo, dar oferte concrete nu. M-am gândit mult ce să fac, nu am luat o decizie, însă în scurt timp o voi face. Dacă văd că mulți jucători pleacă, sunt șanse mari ca și eu să plec. Am spus mereu că Dinamo e singurul club din România la care am să joc. Nu spun ceva și fac opusul. Niciodată!”, a declarat Ante. 

A vorbit și despre Ionel Gane, antrenorul principal al echipei: „Jerry a rămas când a plecat domnul Contra, a rămas cu noi în momentele dificile, e încă aici. A arătat că iubește clubul, împreună cu noi... pentru că suntem aici”.

Avem promisiuni că până mâine vor veni niște bani. Promisiunile sunt din partea lui Șerdean și Țălnar, au promis că vor face rost de bani și ne vor achita două salarii. Vom vedea mâine. Nu știu de unde sunt banii, nu cred că de la Pablo.
 - Ante Puljic, Dinamo

Dinamo va începe returul pe 13 ianuarie, de la ora 19:00, când va da piept cu Hermannstadt, în deplasare, meci la care Puljic va absenta cel mai probabil. Fundașul croat nu este încă refăcut după ce a suferit o accidentare în luna decembrie. 

Citește mai multe știri despre Dinamo:

El e bomba de la Dinamo! Jucătorul pentru care Contra a insistat nu renunță la bani și poate băga clubul în faliment

Direct în negocieri! Cu cine a tratat Contra imediat după despărțirea de Dinamo: ar fi vrut să-i aducă cu el și pe spanioli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
189254898748309
Claude SH  •  08 Ianuarie 2021, 12:28

Probabil ca nu toți ce comentează aici sunt suporteri dinamovisti. Jucatorii trebuie încurajați și apreciați pentru ceea ce fac. Se pare ca noi romanilor ne place sa aratam paiul din ochii altuia, dar nu ne vedem bârna din ochii noștri. Jucătorii lui Dinamo trebuie aplaudați, au stat la maxim când alți jucători nu făceau asta, neplătiți, fără bani de sărbători. Au acceptat omlete și s-au prezentat cu foame la.meciuri. Ei chiar sunt niște eroi. Nu trebuie condamnați ca acum vor pleca. Le-a ajuns cuțitul la os. Nu mai pot. Nu se mai poate continua astfel.

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  08 Ianuarie 2021, 00:14
Postat de johnblack1 pe 07 Ianuarie 2021, 20:19

ce gun99i inuman esti bai pujilici. tu in loc sa fii plecat inca de acum 3 luni cand aveai posibilitatea ai ramas si acum ii pacalesti si pe ceilalti prosti sa ramana. cum bah sa nu pleci?

ion negrul nostru

creeperno
creeperno  •  07 Ianuarie 2021, 22:40

Te opresti din penaltyuri si poti ramane la Dinamo

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close