FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Puljic, mesaj ferm către DDB și șefii lui Dinamo: „Rezolvați sau va veni sfârșitul!”

Ante Puljici, 33 de ani, a tras tare și în stagiul din Turcia, el a mărturisit de mai multe ori că ar vrea să-și încheie cariera la Dinamo, dar și el, și colegii așteaptă să fie plătiți // foto: Imago
Ante Puljici, 33 de ani, a tras tare și în stagiul din Turcia, el a mărturisit de mai multe ori că ar vrea să-și încheie cariera la Dinamo, dar și el, și colegii așteaptă să fie plătiți // foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2021 09:14 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 10:09

Ante Puljici, unul dintre liderii echipei, a transmis un mesaj ferm dinamoviștilor, în preajma revenirii din cantonament și a iminentei intrări în insolvență.

Dinamo revine astăzi în țară după un stagiu de pregătire de o săptămână în Turcia, la Bolu. 

Tot astăzi, Tribunalul București va judeca și soluționa cererea de insolvență solicitată de către gruparea din Ștefan cel Mare, roș-albii dorind să-și șteargă o bună parte din datorii și să se pună la adăpost față de eventuale atacuri din partea celor cărora le datorează bani și ar cere falimentul clubului.

Ante Puljic, mesaj către DDB: „Dacă nu vor plăti în ultima săptămână din iunie, foarte mulți jucători sunt deciși să plece.

Jucătorii s-au pregătit în Turcia, și-au văzut de programul de antrenamente, dar și ei, și angajații, și antrenorul Dusan Uhrin își solicită salariile restante. Sunt lefuri neplătite de până la 4 luni. 

Fotbaliștii mai așteaptă până la finalul lunii iunie ca oficialii clubului să-și respecte promisiunile, mai ales că au existat și ieșiri publice din partea DDB prin care elevii lui Uhrin erau informați că vor primi o parte din bani. Dacă angajamentele nu se vor materializa, urmează plecări în masă.

„Dacă nu vor plăti în ultima săptămână din iunie, foarte mulți jucători sunt deciși să plece. Situația este foarte rea și mulți nu mai văd nimic bun să vină. Dacă Dinamo nu va începe să plătească, așa cum sunt contractele și promisiunile, va fi sfârșitul, mulți vor să plece

Jucătorii sunt obosiți vizavi de această situație și nu vor fi de acord să continue astfel. Dacă nu vor fi plătiți și jucătorii importanți vor părăsi clubul, din păcate va fi sfârșitul la Dinamo. E greu să aducă oameni cu bani în actuala situație, de aceea clubul este în mare necaz, cu toată dorința de a face bine a suporterilor" a fost mesajul pe care Ante Puljici, unul dintre liderii echipei, l-a transmis oficialilor dinamoviști. 

Noi ne înțeleseserăm, inițial, cu Nemec pentru 6.000-7.000 de euro pe lună, apoi am aflat că are 15.000 de euro. Janusz Gol, aceeași situație. De aici a început spectacolul. În acea perioadă cel mai mic contract a fost al lui Puljici, de 12.000, cel mai mare, de 35.000, al lui Garcia. I-am zis lui Cortacero că oamenii lui, Rufo, Melero, Iorga, îl fură 
- Cornel Țălnar, fost oficial dinamovist, pentru Playsport

VIDEO Iliuciuc despre perioada petrecută la Dinamo: „Lobonț putea să-și rupă mâinile și picioarele că tot el apăra”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo - Galatasaray 1-2 » „Câinii” au pierdut cel mai tare amical al verii și revin la problemele din țară

Afară din Europa și pericol de depunctare! Ce înseamnă noua insolvență cerută de Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  28 Iunie 2021, 15:08

pai puljici la cum ai jucat mataluta si colegii matale nu meritati nimic, niciun cent, era sa ne bagati pentru prima oara in B ( in istoria clubului nu sa ajuns in liga 2). Plecati cu totii ( inafara de Sorescu,Anton si poate Fabbrini daca nu mai e asa indolent).

gopo1.
gopo1.  •  28 Iunie 2021, 13:11

Interesant

3117
3117  •  28 Iunie 2021, 12:38

Plecați mă prăpădiților! Să vină alții! Voi ați dus Dinamo la retrogradare. De 2 ani vă salvați la limită, pe final de sezon. Rușine! Adio!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează