FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GALATASARAY 1-2

VIDEO Dinamo - Galatasaray 1-2 » „Câinii” au pierdut cel mai tare amical al verii și revin la problemele din țară

Dinamo dispută astăzi primul amical al verii, în compania lui Galatasaray, vicecampioana Turciei. Partida este programată pentru ora 18:00 și poate fi urmărită în format liveVIDEO pe GSP.ro.
Dinamo dispută astăzi primul amical al verii, în compania lui Galatasaray, vicecampioana Turciei. Partida este programată pentru ora 18:00 și poate fi urmărită în format liveVIDEO pe GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2021 19:53 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:41

Dinamo a pierdut meciul amical disputat în compania lui Galatasaray, scor 1-2. „Câinii” revin mâine în România.

Dusan Uhrin Jr. reușește să îi capaciteze pe „câini” și în condițiile actuale, în care viitorul este incert. Dinamo s-a prezentat onorabil în fața vicecampioanei Turciei, o echipă care se pregătește să atace grupele Ligii Campionilor în această vară.

Dinamo, eșec în amicalul cu Galatasaray

Sorescu a irosit două oportunități importante pentru Dinamo în minutele 29, când a șutat în zid, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, și în minutul 35, când șutul său din unghi a fost blocat de portar.

Turcii au fost mai preciși. Dintr-o lovitură liberă identică, Aytac Kara l-a învins pe Eșanu. A tras pe sub zid, pe centrul porții. 

Imediat după pauză, în minutul 49, dinamoviștii au reușit o fază superbă. Robert Moldoveanu l-a lansat ideal pe Nemec, iar vârful slovac a înscris cu o „scăriță” de mare atacant. 

Rezultatul de egalitate s-a menținut până în minutul 62, când Ehmann a intervenit întârziat prin alunecare, iar același Aytac a transformat.

Cantonamentul lui Dinamo din Turcia se încheie cu o victorie și un eșec. Delegația „câinilor” va reveni luni la București.

Dinamo - Galatasaray 1-2

  • Au marcat: Nemec '49 / Aytaç '37 '62 (pen.)

Final de meci, 2-1 pentru turci!

min. 62, GOL Galatasaray, 1-2: Ehmann intervine târziu prin alunecare și comite penalty. Aytaç trage plasat, în stânga portarului. 
min. 54: Sorescu își face mingea pe piciorul stâng și trage violent, de la 16 metri. Ratează de puțin poarta.
min. 49, GOL Dinamo, 1-1:Nemec primește o pasă filtrantă de la Robert Moldoveanu, la marginea careului. Vârful slovac finaliează cu o „scăriță” elegantă.

A început repriza secundă!

S-a încheiat prima repriză! Galatasaray conduce cu 1-0. 
min. 37, GOL Galatasaray, 0-1: Puljic comite un fault la limita suprafeței de pedeapsă. Aytaç șutează inteligent, pe jos, pe sub zid, și îl păcălește pe Eșanu.

min. 35: Sorescu șutează din unghi, de la 10 metri, lateral dreapta.
min. 29: Dinamo obține o lovitură liberă la 18 metri de poartă, poziție centrală. Sorescu șutează în zid.
min. 25: Pauză de hidratare.
min. 21: Grigore îi trimite o pasă incomodă lui Răuță, în centru, la 30 de metri de poartă. Feghouli recuperează, îl lasă pe Babel singur cu Eșanu, dar portarul dinamovist salvează.
min. 14: Babel se întoarce cu un adversar în spate și șutează puternic de la 20 de metri. Mingea trece peste poartă.
min. 5: Mostafa Mohammed, atacantul egiptean al lui Galatasaray, are nevoie de îngrijiri medicale. A căzut în careu, după un duel cu Bejan.

Dinamo - Galatasaray 1-2 » „Câinii” au pierdut cel mai tare amical al verii și revin la problemele din țară
Dinamo - Galatasaray 1-2 » „Câinii” au pierdut cel mai tare amical al verii și revin la problemele din țară

A început partida!

Dinamo: 12. Eșanu – 66. Puljic, 30. Bejan, 27. R. Grigore – 22. Sorescu, 5. Al. Răuță, 77. Vl. Achim, 3. A. Radu – 98. Mihaiu, 17. Nemec, 31. Fabbrini 
Rezerve: 1. Fara, 34. Oncescu (portari), 6. Ehmann, 24. Giafer, 18. Nica, 75. Amzar, 21. Neicuțescu, 32. G. Crețu, 20. Bordușanu, 26. Florescu, 99. Moldoveanu, 29. Măgureanu, 28. Borcea 
Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

Galatasaray: Berk - Yedlin, Luyindama, Alpaslan, Ömer - Aytaç Kara - Ogulcan, Feghouli, Emre Kılınç, Babel - Mostafa Mohammed
Rezerve: İsmail, Emre Taşdemir, Işık Kaan, Süleyman, Emin, Abdussamed, Erkan, Arda, Yunus, Sekidika, Ali Yavuz, Gökay
Antrenor: Fatih Terim

Galatasaray, cel mai titrat club din istoria Turciei, are în acest moment un lot cotat la 98 de milioane de euro. Sezonul trecut a pierdut dramatic titlul, terminând la egalitate de puncte cu Beșiktaș. Galata va participa în preliminariile Ligii Campionilor. 

Dinamo, primul meci din insolvență

Dinamo a apelat la o soluție disperată, intrarea în insolvență. A fost ultima măsură la care „câinii” au putut apela, pentru a depăși problemele financiare. Mario Nicolae admite că viitorul clubului este unul incert. Îi felicită în schimb pe Dusan Uhrin Jr. și pe fotbaliști, pentru modul profesionist în care se comportă în cantonamentul din Turcia.

Aa director sportiv nu pot decât să fiu mândru şi să felicit jucătorii şi staff-ul tehnic pentru dăruirea şi profesionalismul de care au dat dovadă, de la reunire și până în momentul acesta. Nu a existat în niciun moment vreun conflict sau un moment în care să nu ofere maximum la antrenamente. Tot respectul meu pentru ei. Și în aceste momente sunt aici și se antrenează la capacitate maximă.
- Mario Nicolae, director sportiv Dinamo

VIDEO Turcii de la Galatasaray, entuziasmați de amicalul cu Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, despre insolvența lui Dinamo: „Au dispărut grozavii și lăudăroșii!” » Veste proastă pentru „câini”: „Trebuie plătiți obligatoriu”

EXCLUSIV Dinamo apelează la o soluție disperată: îi cere daune de 100.000 de euro unui fost jucător!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
fibra
fibra  •  28 Iunie 2021, 08:23

Stilul acestui loc. E o"victorie" cand pierdem onorabil.

dave33
dave33  •  28 Iunie 2021, 03:21
Postat de pickhammer pe 27 Iunie 2021, 19:56

In loc sa se televizeze acest meci in Romania se transmit aiureala aia de meci al Olandei.

mai ai frati ?

valyomanyd
valyomanyd  •  27 Iunie 2021, 21:27
Postat de elgabri pe 27 Iunie 2021, 21:08

Aproape ca ne am calificat ;))

Pacat, cu cele trei puncte treceam pe primul loc..:))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close