FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rămâne căpitanul lui Dinamo în „Ștefan cel Mare”? Puljic, declarații tari înainte de meciul cu Chindia

Ante Puljic, unul dintre jucătorii importanți de la Dinamo // foto: Imago
Ante Puljic, unul dintre jucătorii importanți de la Dinamo // foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2021 08:09 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 08:21

Ante Puljic, 33 de ani, e dispus să continue alături de Dinamo, însă așteaptă să vadă care va fi situația reală a clubului. Croatul a spus că diseară, cu Chindia, el și colegii joacă pentru două obiective, unul mai important ca altul.

Dinamo joacă la două capete diseară cu Chindia. În primul rând, să scape de orice emoție în privința locului de baraj, apoi, în al doilea rând, pentru că, beneficiind și de jocul rezultatelor, poate continua duelul pentru un loc in extremis în Conference League. 

Cu un eventual ajutor din partea jocului rezultatelor, Dinamo și Chindia pot încheia pe primele două poziții din play-out, iar apoi să joace barajul pentru a se califica într-un altul cu locul 3 din play-off pentru un bilet în Conference League. 

Ante Puljic: „Sunt mândru să îmbrac tricoul lui Dinamo”

Chiar dacă Dusan Uhrin a spus că pentru el contează evitarea locului de baraj, jucătorii și fanii visează să continue sezonul competițional pentru un loc în nou-înființata competiție continentală. Unul dintre liderii vestiarului și printre cei mai apreciați jucători de către suflarea roș-albă, Ante Puljic a mărturisit că el și colegii săi sunt optimiști că pot bifa a 6-a victorie consecutivă. 

„Mulțumită nouă și lui Dumnezeu, situația este mult mai bună în fața ultimei etape. Nu stăm cu sufletul la gură, deși mai avem un hop uriaș. În primul rând, să atingem primul obiectiv, evitarea barajului, apoi, dacă se va putea, să încercăm să continuăm lupta pentru Conference League. Cred că a fost cel mai greu campionat din viața tuturor dinamoviștilor, bine că rezistăm. 

În mod normal, eu mai am un an de contract, dar depind de club și vom vedea când se va încheia sezonul ce și cum. Eu sunt mândru să îmbrac tricoul lui Dinamo, e ceva sfânt pentru mine, dar, repet, să vedem care va fi situația când se va trage linia”, a mărturisit croatul pentru Gazeta Sporturilor.

E și meritul lui Uhrin, dar cred că orice antrenor ar fi reușit. Lotul e bun, am spus-o mereu. Până la urmă, totul depinde de fotbaliști. S-au trezit când au văzut că a ajuns cuțitul la os. Eu pun altă întrebare: ce va fi la anul? Că te strânge situația ca în menghină. Poate că sunt oameni care vor să bage bani, dar cui și cum? Mi-e că va fi mai rău la anul.
- Dănuț Lupu, ex-fotbalist Dinamo

36 de meciuria adunat Puljic, marcând un gol în acest sezon. În total, are 4 goluri și un assist în 90 de partide

2 eșecuria bifat Dinamo în sezonul regulat cu Chindia, pierzând ambele dueluri cu același scor, 0-1, cu Cosmin Contra, respectiv cu Ionel Gane antrenori în fața lui Emil Săndoi

3 aniau trecut de la precedenta situație când "câinii" au bifat 6 victorii la rând, în play-out-ul ediției 2017/2018

Dinamo și Chindia, cele mai tari din play-out

Diseară, se întâlnesc în Ștefan cel Mare echipele cu cele mai multe puncte adunate în play-out, înaintea rundei finale. Dinamo a început execrabil această parte secundă a campionatului, adunând un singur punct în primele trei runde, rămânând înțepenită o perioadă pe penultimul loc în clasament. Cu 5 victorii consecutive, plus acea remiză cu Astra, „câinii” au strâns 16 puncte, cele mai multe din play-out. Pe locul secund este chiar Chindia, cu 15 puncte.

VIDEO. Ce au fost puși Lucian Goian și colegii săi de la Dinamo să facă în autocar: „Așa ceva nu am auzit niciodată”

Mai multe știri din Liga 1:

Edi Iordănescu, noi declarații despre viitorul lui la CFR Cluj: „Vă spun că nu știu ce se va întâmpla cu mine”

LPF a comis-o! Gafă antologică în mesajul de felicitare pentru campioana CFR Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
creeperno999
creeperno999  •  19 Mai 2021, 22:40

Face penaltyuri daca trebuie sa acopere tot careul cu fundas praf ca grigore. Daca are fundas experimentat ca albentosa langa el, se descurca de minune

1963886757089380
Paul Dan Hutuleac  •  19 Mai 2021, 13:03

Dacă pleacă, cine mai face penalty-uri ?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  19 Mai 2021, 12:54

Baiatul acesta nu ca este foarte slab ca fotbalist, dar vad ca este si obraznic !!! "Multumita lui Dumnezeu si lor, situatia este mult mai buna acum inaintea ultimei etape" !!! Ba esti prost....adica ai fost parasutat in echipa asta de vreo 5 etape, sau faci parte din echipa de vreo 3 ani ???? Dar rezultatele proaste pe carca cui sunt facute? Ca mare parte din punctele (multeeeee) pierdute de DINAMO sunt din cauza ta !!!! NESIMTITULE. Sper ca tu si Grigore sa va EVAPORATI de la DINAMO !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează