FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI

VIDEO Edi Iordănescu, noi declarații despre viitorul lui la CFR Cluj: „Vă spun că nu știu ce se va întâmpla cu mine”

Edi Iordănescu nu știe dacă va continua sau nu în „Gruia” / Captură GSP Live +49   FOTO
Edi Iordănescu nu știe dacă va continua sau nu în „Gruia” / Captură GSP Live

Articol de , - Publicat miercuri, 19 mai 2021 07:32

Edward Iordănescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, ezită să dea un răspuns privind viitorul său în „Gruia”. Chiar dacă și-a adjudecat primul său titlu din carieră, Iordănescu junior nu știe dacă își va prelungi sau nu contractul cu proaspăta campioană. 

Edi Iordănescu a cucerit primul titlu în Liga 1 și a stabilit o performanță remarcabilă. Formează primul cuplu tată-fiu, alături de Anghel Iordănescu, care izbutește așa ceva din postură de antrenor. Cu toate astea, Edi nu e sigură că va continua pe banca „feroviarilor”.

„Până să vedem ce urmează pentru CFR, trebuie să vedem ce urmează pentru mine. La jumătatea lunii iunie, termin oficial contractul și cred că, după meciul cu FCSB, mă voi așeza și vom vedea ce este de făcut. 

Mulțumesc patronatului, mulțumesc președintelui Marian Copilu și tuturor celor care au fost aproape de noi zi de zi. Mi-e greu să comentez ce va urma. O parte din sufletul meu este și va rămâne aici. Dar nu mă pot hazarda și nu pot spune ce va urma mâine. Trăim aceste momente minunate și va exista timp și pentru analiză. Sub cuvânt de onoare, vă spun că nu știu ce se va întâmpla cu mine”, a declarat Edi Iordănescu, în dialog cu reporterul GSP aflat la „Muncipalul” din Botoșani. 

Edward Iordănescu: „Când am plecat de la CFR, cred că s-a făcut o greșeală”

„Lumea a uitat repede în ce moment am venit și în ce situație era echipa. Îmi aduc aminte de criticile pe care le-am primit în spațiul public, oamenii spuneau că suntem obosiți, terminați, că echipa e la final de ciclu. Pentru acest moment am venit, am crezut necondiționat că putem reuși. 

Nu mă așteptam să fie un traseu lin, dar mă bucur că s-a terminat cu bine. Timpul a fost un inamic pentru noi, dar m-a ajutat experiența jucătorilor. Zilele viitoare, vom conștientiza mai bine momentul și ne vom putea bucura. Mai avem un joc, vrem să-l câștigăm și, dacă se poate, să împărțim bucuria cu măcar o parte din suporterii CFR-ului. 

N-am avut de luat o revanșă. Când am plecat, cred că s-a făcut o greșeală. Dacă aveam ceva de demonstrat, am demonstrat acum, zi de zi, prin muncă. Ne-am ridicat mereu și am luat-o de la capăt”, a mai spus Iordănescu jr, amintindu-și de modul în care a fost îndepărtat de la CFR în urmă cu trei ani. 

Dedic această seară familiei, părinților, fraților, surorilor, soției și copiilor. În același timp, îi mulțumesc și lui Dumnezeu, mi-a fost aproape mereu - Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

CFR Cluj scrie istorie în Liga 1: 7 borne impresionante

  • Pentru prima dată, o echipă care nu a câştigat sezonul regular s-a impus la finalul campionatului
  • Prin cel de-al 7 lea titlu câştigat, CFR o egalează pe Venus şi urcă pe locul 3 all-time, fiind depăşită doar de Steaua/FCSB - 26 şi Dinamo - 18.
  • Graţie celor 7 titluri, Clujul devine al 3-lea oraş ca număr de trofee, depăşind Arad. Primele două locuri sunt Bucureşti - 62, Timişoara 10.
  • CFR este prima echipă după Steaua 1993-98 care leagă cel puţin 4 titluri la rând. De asemenea, este doar a doua echipă din provincie care leagă 4 titluri la rând, precedentul realizându-l Chinezul Timişoara, de 6 ori între 1921/22-1926/27.
  • Arlauskis şi Deac au ajuns la 6 titluri câştigate, fiind depăşiţi în istoria campionatului doar de Marius Lăcătuş - 10 titluri, Adrian Bumbescu, Mircea Lucescu, Dumitru Stângaciu şi Tudorel Stoica, fiecare câte 7
  • Căpitanul clujenilor, Mario Camora, este fotbalistul activ cu cele mai multe sezoane consecutive în Liga 1: 10, dintre care 5 încheiate cu titlu
  • Avem prima pereche tata-fiu campioana a Romaniei ca antrenori, Anghel de 4 ori, Edi acum. De asemenea, Dan Petrescu, antrenorul plecat la jumătatea sezonului, ajunge la al 5-lea său titlu. Doar Dumitru Nicolae Nicuşor - 7 şi E. Jenei - 6 au mai multe.

FOTO Imagini spectaculose din meciul FC Botoșani - CFR Cluj 0-1

FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Primul titular care și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj după titlul #7: „O să-mi continui cariera acolo”

CFR Cluj, petrecere cu bere la Botoșani » Vergil Andronache, fostul „principal” al lui Becali, plonjon în vestiar

FOTO LPF a comis-o! Gafă antologică în mesajul de felicitare pentru campioana CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  19 Mai 2021, 07:13

Antrenor mediocru fara nimic special,s-a chinuit rau Cfr cu stilul "ofensiv" al lui Edi...nu cred ca Cfr ii prelungeste contractul....cred ca o sa vina Mutu ori un antrenor cu experienta mai mare....

gogoas
gogoas  •  19 Mai 2021, 07:03
Postat de terente1 pe 19 Mai 2021, 06:15

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

terente1
terente1  •  19 Mai 2021, 06:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close