FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ante Vukusic, condamnat! Noul atacant al lui FCSB, ultimul „client” al lui Gigi Becali

Ante Vukusic // foto: Facebook @ FCSB
Ante Vukusic // foto: Facebook @ FCSB

Articol de , , - Publicat marti, 09 februarie 2021 07:16 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 07:24

Ante Vukusic (29 de ani) n-a ajuns la FCSB de multă vreme și deja experimentează „metoda Becali”, testele în care el e folosit numai în bucăți din meciuri. Adrian Petre și Sergiu Buș au pornit la fel ca el înainte să fie dați afară.

Ce au în comun Ante Vukusic, Sergiu Buș și Adrian Petre? Toți trei sunt atacanți, au avut contracte cu FCSB și au fost buni doar să bifeze părți din meciuri pentru formația lui Becali. Croatul a semnat recent cu roș-albaștrii și are parte de același tratament care le-a fost „fatal” vârfurilor din România, și el este evaluat în funcție de randamentul pe care-l produce în bucăți din partide. 

A fost trimis pe teren în ultimul sfert de oră al derby-ului cu Dinamo, câștigat cu 1-0, apoi a prins o repriză în eșecul cu Clinceni, 0-1.

Nimeni nu joacă un meci întreg la FCSB

Scenariul se tot repetă. Buș și Petre au pornit la fel la FCSB. Sergiu a debutat într-o victorie clară cu Astra, 3-0 la Giurgiu. Desfășurarea relaxantă a jocului nu l-a convins pe Becali să-l lase pe Buș pe teren mai mult de 45 de minute. Înlocuirea lui Sergiu nu a avut legătură nici cu tactica, nici cu calitatea prestației sale, pentru că el avea să fie utilizat în continuare numai în „cioturi” ale unor meciuri. 

Nu a înregistrat, în șase luni la FCSB, nici măcar o partidă întreagă! Fără să-i ofere un joc complet, patronul l-a evaluat, nu l-a considerat îndeajuns de bun și l-a cedat în Coreea de Sud, la Seongnam.

Înaintea lui Buș fusese sacrificat Adrian Petre, un exemplu pe care Sergiu l-a ignorat, crezând că lui nu avea să i se întâmple același lucru. Internaționalul de tineret a evoluat prima oară într-un egal cu Chindia, 1-1. Becali s-a plictisit rapid de jocul lui, l-a înlocuit după prima repriză.

Începutul nu-l ajută deloc pe Ante Vukusic

Prima impresie contează pentru Gigi. Dezamăgit de imaginea pe care și-o crease despre Adrian la debut, patronul nu i-a dat niciodată ocazia să evolueze într-o partidă completă! Ca și în cazul lui Buș, Petre a fost judecat în funcție de randamentul arătat în bucățile din meciuri pe care le-a prins.

Vukusic e tratat la fel și nici nu-l ajută deloc repriza pe care a jucat-o cu Clinceni. Cea mai importantă fază în care a fost implicat croatul a constituit-o un duel din careul oaspeților, în care a simulat jenant și s-a ales cu un cartonaș galben în locul loviturii de pedeapsă pe care o pretindea. De el nici măcar nu-i va fi greu lui Gigi să scape, din moment ce contractul e valabil numai până în mai.

Îl cunosc pe Vukusic, pentru că ne fusese propus și nouă. E un atacant mobil, e foarte bun. Mi-aș fi dorit să-l aducem, numai că am ajuns la negocieri pentru salariul lui și nu ne-am înțeles - Ilie Poenaru, antrenor Clinceni

10 meciuri,niciunul întreg, a înregistrat Petre la FCSB. A marcat un singur gol, dintr-un penalty executat într-o partidă cu Gaz Metan, 2-2

10 meciuriși două goluri a strâns Buș la FCSB. A înscris o dată din acțiune, la 5-0 cu Hermannstadt, și o dată din penalty, într-un succes la Mediaș, 3-2, cu reușita decisivă provenită tocmai din penalty-ul lui Sergiu

Ante Vukusic, avertizat: „Non preoccupare? Vezi că te trimite înapoi!”

Basarab Panduru a anticipat parcursul lui Vukusic imediat după primul sfert de oră pe care l-a petrecut croatul pe teren în tricoul roș-albastru. După derby-ul Dinamo-FCSB, încheiat cu scorul 0-1, Panduru a comentat la TelekomSport: „L-am tot auzit pe Vukusici repetând «non preoccupare, non preoccupare». El crede că va avea mult timp? Ar trebui să fie preocupat, că dacă nu, la FCSB e un patron care nu are răbdare și-l va trimite înapoi de unde a venit!”

VIDEO. Ilie Poenaru a declarat că Vukusic a fost dorit de Clinceni înainte de a ajunge la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Nu și-a pierdut umorul! Ce a postat după plecarea de la FCSB: „Momentul în care și-a dat seama că a încurcat-o”

Ilie Dumitrescu, nedumerit de tripla-schimbare făcută de FCSB la pauză: „Gigi, n-ai fost inspirat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
alexsandu6
alexsandu6  •  09 Februarie 2021, 20:34

S a inteleg ca Denis Man a intrat in vizorul patronului parmei ca si el a jucat putin si prost in primele meciuri la Parma?

c_tinescu
c_tinescu  •  09 Februarie 2021, 19:13
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 09 Februarie 2021, 18:58

Pentru mine,pentru UEFA,pentru Belodedici,Duckadam,Dinu,Rednic,Gică Popescu,Lita Dumitru,etc, și pentru cam oricine are mai mukt de un neuron Steaua e-n liga întâi și se cheamă din cauza unor idioți gen talpan FCSB.Restul e poveste de cazarmă.

Sau o ineptie scrisa de Donald Benedict Duck mac mac.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  09 Februarie 2021, 18:58
Postat de pson pe 09 Februarie 2021, 09:25

''se va lupta pentru titlul de golgeter la Steaua'' - adica pleaca il Liga a 3-a? Chiar si asa si tot ar fi greu sa iasa golgeter...

Pentru mine,pentru UEFA,pentru Belodedici,Duckadam,Dinu,Rednic,Gică Popescu,Lita Dumitru,etc, și pentru cam oricine are mai mukt de un neuron Steaua e-n liga întâi și se cheamă din cauza unor idioți gen talpan FCSB.Restul e poveste de cazarmă.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează