FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Fotbalistul cu picioare de porțelan de la CS Universitatea Craiova » Lipsește de o lună, iar viitorul e incert

Fundașul Antoine Conte (27 de ani) a devenit o problemă medicală în Bănie. Cu doar 6 apariții la activ, el stă deja de o lună, din cauza unei entorse apărute la o articulație unde anterior a mai avut probleme.
Fundașul Antoine Conte (27 de ani) a devenit o problemă medicală în Bănie. Cu doar 6 apariții la activ, el stă deja de o lună, din cauza unei entorse apărute la o articulație unde anterior a mai avut probleme.

Articol de - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 14:19 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 14:19

Fundașul Antoine Conte (27 de ani) a devenit o problemă medicală la CS Universittea Craiova. Cu doar 6 apariții la activ, el stă deja de o lună, din cauza unei entorse apărute la o articulație unde anterior a mai avut probleme. Francezul a mai fost indisponibil aproape două luni, ca urmare a unei rupturi musculare.

Dintre toți jucătorii achiziționați de Universitatea Craiova în acest sezon, Antoine Conte pare să fie cel mai problematic. Jucător cu un trecut tumultuos, francezul n-a dezamăgit până acum, dar nici n-a rupt gura târgului, atât cât a jucat. Doar 6 meciuri din 17 posibile! 

Antoine Conte, mai mult accidentat la CS Universitatea Craiova

Problema fundașului în vârstă de 27 de ani? Accidentările. Ultima, o entorsă la gleznă. Aparent, o chestiune rezolvabilă în termen scurt, dar care-l ține pe loc încă din 27 septembrie, de după acel 5-0 cu Dinamo, pe "Oblemenco". 

Din informațiile GSP.ro, Conte avea o problemă mai veche, care s-a reacutizat în urma traumatismului suferit în confruntarea amintită. Și cum e mai greu de vindecat o afecțiune acută apărută pe o articulație unde anterior au existat probleme, el se află și acum "în recuperare". Următoarea evaluare, săptămâna viitoare. 

Altfel spus, pe lângă ultimele 3 partide pierdute din momentul accidentării, francezul ratează sigur meciul de Cupă cu Minaur Baia Mare, de azi, și pe cel din campionat cu CS Mioveni, programat sâmbătă. 

Conte nu-i la prima absență îndelungată de când a semnat cu Universitatea. Pe 26 iulie, la 1-4 cu FCSB, el a suferit o ruptură musculară și, în speranța unei vindecări mai rapide, finanțatorul Mihai Rotaru l-a trimis în Serbia, la renumitul "vraci din Belgrad", Marijana Kovacevici. A revenit la jumătatea lui septembrie, contra lui Sepsi (1-1).

3 victorii, între care Supercupa cu CFR, decisă la penalty-uri, două egaluri și două eșecuri a înregistrat CSU cu Antoine Conte în teren

248e media indexurilor InStat adunate de francez în Bănie, a 9-a din lot

Condamnat cu suspendare

Francezul a venit în Bănie cu destule tinichele de coadă. La începutul lui 2021, fundașul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, unul cu executare, iar ceilalți doi cu suspendare. Decizia a venit după ce în 2016, când avea 22 de ani, Conte a lovit un student cu o bâtă. Echipa de avocați a fundașului a contestat decizia, iar în cele din urmă fotbalistul a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu suspendare. 

Pe 28 februarie, anul acesta, președintele lui Beitar, Eli Ohana, fost internațional islaelian, l-a chemat în birou și i-a spus că renunță la serviciile sale. Conte s-ar fi enervat și a încercat să-i dea un cap în gură lui Ohana, iar la plecarea din biroul acestuia a rupt un scaun!

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

OFICIAL Panduru, prezentat la Universitatea Craiova! Reghe: „N-am cunoscut un om ca el!”

FOTO MINAUR BAIA MARE - CSU CRAIOVA. Reghecampf nu și-a făcut temele » Gazonul e un dezastru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  27 Octombrie 2021, 16:19

Sincer, e bunicel si atit! Trebuie un fundas de fier pe partea aceea sa i faca concurenta la vladoiu, acest u21 fluctuant si slabut... A avut sanse 10000 si nu a confirmat, din pacate...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează