FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  MINAUR BAIA MARE - CSU CRAIOVA

FOTO MINAUR BAIA MARE - CSU CRAIOVA. Reghecampf nu și-a făcut temele » Gazonul e un dezastru

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2021 13:34 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 14:30

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Universității Craiova, susținea că „La Baia Mare, din câte știu eu, gazonul e în stare bună”. Imaginile de pe arenă arată contrariul. 

  • Oltenii merg la Baia Mare pentru optimile Cupei României. Duelul e programat pe 27 octombrie, de la ora 18:00. Acesta va fi transmis de DigiSport 1, Look Sport și Telekom Sport.

Laurențiu Reghecampf spera să n-aibă surprize la Baia Mare, mâine, în meciul de Cupă cu Minaur. Însă n-are noroc. Prima surpriză, neplăcută, e gazonul. 

Gazonul de la Baia Mare, într-o stare jalnică

DigiSport a publicat câteva fotografii cu suprafața de joc a arenei „Viorel Mateianu”, iar acestea devoalează un teren jalnic. Iarbă cu pietriș în anumite porțiuni, nisip în fața porților, urme adânci imprimate de-a lungul terenului. 

Altfel spus, un gazon „de județeană” în contrast total cu „masa de biliard” pe care au evoluat juveții la 5-0 cu Academica Clinceni, pe „Ion Oblemenco”. 

MINAUR BAIA MARE - CSU CRAIOVA. Reghecampf nu și-a făcut temele » Gazonul e un dezastru
Gazonul stadionului „Viorel Mateianu” din Baia Mare // foto: digisport.ro

Laurențiu Reghecampf, înainte de Minaur Baia Mare - Universitatea Craiova: „Gazonul e bun, din câte știu eu”

La conferința de presă premergătoare partidei cu Minaur, Reghe a fost întrebat despre suprafața de joc și a comentat astfel, semn că nu avea cele mai noi informații de la fața locului: „Gazonul va fi foarte important pentru jocul nostru, cu siguranță. Sperăm să fie unul bun. Dacă nu va fi unul bun, va trebui să ne adaptăm. Din câte știu eu, gazonul este în stare bună la Baia Mare”.

„Jucăm împotriva unei echipe care este mult sub nivelul nostru, trebuie să ne respectăm, să facem tot ce ţine de noi să nu avem parte de surprize. Nu contează că Minaur joacă în Liga a treia, au respect din partea noastră. Cred că băieţii au înţeles asta şi vor face tot pentru a ne califica. 

Noi suntem obişnuiţi cu spectatori şi fotbalul fără ei nu are aceeaşi frumuseţe. Trebuie să trecem peste această perioadă şi oamenii să se vaccineze, să intrăm într-un ritm normal, cu meciuri cu public”, a mai spus Reghecampf. 

Reghecampf, despre Basarab Panduru, noul său secund

Panduru a lucrat cu mine, îl cunosc, ştiu ce poate face pentru mine şi pentru echipă, mă bucur că a venit alături de noi. Este asistentul meu şi va fi zi de zi la antrenamente. Celelalte probleme pe care le va rezolva le va face împreună cu mine. Este un om foarte corect, moare pentru dreptate. Pe mine mă ajută mult, pentru că spune lucrurilor pe nume.

Citește mai multe știri din Cupa României: 

Dan Petrescu a consfințit eliminarea FCSB-ului din Cupă » CFR Cluj a refuzat să-i ajute pe roș-albaștri

Antun Palic, înaintea duelului cu Dinamo din Cupa României: „Suntem favoriți”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează