FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Anton Heleșteanu face o previziune sumbră despre viitorul lui Poli Iași: „Am putea pune cruce!”

Heleșteanu, Breeveld și Adrian Ambrosie (de la stânga la dreapta) FOTO: Facebook @Poli Iași
Heleșteanu, Breeveld și Adrian Ambrosie (de la stânga la dreapta) FOTO: Facebook @Poli Iași

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2019 19:23

Directorul de scouting al celor de la Poli Iași, Anton Heleșteanu, a șocat ieri, la prezentarea achizițiilor: „Situația clubului e dramatică”.

Atmosfera festivă de la prezentarea achiziţiilor Politehnicii Iaşi a fost umbrită de o declaraţie a directorului de scouting, Anton Heleşteanu, care s-a referit la problemele financiare grave ale clubului: „Situaţia este dramatică. Pe viitor, am putea pune cruce!”.

Preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, a încercat să liniştească lucrurile: „După ce vom încasa prima rată din drepturile TV, circa 700 000 de euro, vom reduce datoriile la un milion de euro.
Am mai avut astfel de datorii. Cu sprijinul comunităţii, vom putea ieşi din impas. Sperăm ca vineri să primim 2 milioane lei de la Consiliul Local Iaşi”. 

1.700.000 de euroe cuantumul datoriilor lui Poli Iași în acest moment

„Voi discuta cu primarul”

Mihai Teja nu e speriat de problemele existente. „Într-o săptămână va fi gata sinteticul de antrenament, în două-trei, terenul II, s-au cumpărat materiale pentru sala de forţă. Au fost aduşi opt jucători, vrem să mai aducem cinci. Când voi fi îngrijorat, voi discuta cu primarul şi cu preşedintele”, a declarat tehnicianul. 

„Principalul motiv pentru care am venit la Poli e că voi lucra cu domnul Teja. Am dat Iaşiului trei goluri în Copou. Vreau să dau acum mult mai multe goluri pentru Poli”Adrian Bălan, atacant Poli Iași

Vezi și: 

DREPTURI LIGA 1 // OFICIAL: Telekom Sport și Digi Sport vor transmite și ele sezonul 2019-2020 din Liga 1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  11 Iulie 2019, 21:22

Din pacate, asta e mentalitatea in Romania! Venim la o societate cu multe datorii si facem vreo 15 transferuri. Chiar daca, prin absurd, toate ar fi gratis, de unde dai tu salarii la 15 jucatori noi, care, logic, vor avea salariul mult mai mare ca al celor de la club! Dar, asteptam transele din drepturile TV, ne mai imprumuta Primaria fara sa dam inapoi, si mai pacalim o juma de an, dupa care, tot asa. Problema cu datoriile e ca daca nu le elimini, se cuantifica si se vor mari exponential. E clar, inca un club in faliment(shhh! sa nu vorbim, ca se prinde lumea) care in maxim 2 ani se lichideaza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează