FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo rămâne fără antrenor și după ziua de azi » Cristian Pustai, ofertat de „câini”, dar clauza îl împiedică să ajungă în „Ștefan cel Mare”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de , , - Publicat marti, 30 iulie 2019 18:28

Ziua de azi se anunța a fi decisivă pentru numirea noului antrenor al lui Dinamo. Viorel Moldovan a venit cu o solicitare scrisă în birourile Chindiei pentru a fi lăsat să plece, dar s-a lovit din nou de refuzul șefilor nou-promovatei, care exclud o despărțire. În plus, nici varianta Dorinel Munteanu nu mai pare de actualitate, așa că dinamoviștii l-au ofertat pe Cristian Pustai.

UPDATE 18:25

Dinamo l-a ofertat joi pe Cristian Pustai (51 de ani), antrenor care a semnat în această vară cu Dunărea Călărași. „Câinii” au revenit astăzi cu un telefon, dar „profesorul” nu poate ajunge în „Ștefan cel Mare”, pentru că are o clauză de reziliere pe care dinamoviștii nu sunt dispuși să o achite. 

update 16:35

Marcel Ghergu, președintele Chindiei, pentru GSP.RO: „Începând din acest moment, subiectul Viorel Moldovan este închis pentru noi. Am avut azi o discuție și am convenit că va continua la Târgoviște. Era tentant pentru el să meargă la Dinamo, dar aici a făcut o muncă foarte bună și am hotărât că e mai bine pentru ambele părți să lucrăm în continuare împreună”.

În plus, se pare că și varianta Dorinel Munteanu va pica. Șefii lui Dinamo invocă viața personală a antrenorului.

UPDATE 12:30

Viorel Moldovan și Dorinel Munteanu se luptă în finala pentru postul de antrenor. Prunea încearcă să convingă autoritățile locale din Târgoviște să-l lase pe Moldovan la Dinamo pentru jumătate din suma din clauza de reziliere, adică 50.000 de euro. 

update 11:50

Giani Kiriță, fost căpitan la Dinamo, a vorbit despre situația clubului: „E nevoie de liniște. Trebuie ținut cont și de părerea fanilor. Fără ei, noi, cei din generația mea, nu am fi avut succes. Sunt prea multe războaie la Dinamo”.

Antrenorii cu care a discutat Dinamo

  • Dario Bonetti
  • Devis Mangia
  • Viorel Moldovan
  • Cristian Pustai
  • Dorinel Munteanu
  • Leo Grozavu
  • Dusan Uhrin Jr.

Știrea inițială:

Dinamo este în continuare descoperită pe banca tehnică. Eugen Neagoe, 51 de ani, este în convalescență după problemele avute la inimă, iar președintele Florin Prunea a tot căutat în ultima perioadă variante de înlocuire. Vireol Moldovan are clauză de 100.000 de euro la Chindia, iar Leo Grozavu nu a fost pe placul lui Negoiță, astfel că oficialul dinamovist e obligat să reia căutările. 

Conform surselor Gazetei, managementul roș-alb se va întâlni astăzi cu Neagoe, pentru a vedea exact care este situația sa, dacă acceptă să rămână în club sau vrea rezilierea. În funcție de poziția tehnicianului se va lua și o hotărâre în ceea ce privește banca tehnică a "câinilor". Nu este exclusă nici varianta ca secundul Sebastian Moga să îi țină locul lui Neagoe până când acesta își revine total și s-ar putea întoarce la cârma echipei. 

Eugen neagoe ar pleca, dar ar mai sta

La GSP LIVE, Eugen Neagoe a spus că nu ar accepta să rămână pe altă poziție la club și că ar fi dispus să accepte reziliere contractului. Totuși, s-a ferit să spună că pleacă sigur și a adăugat că a antrenat în ultimele zile echipa prin telefon. 

 

 

„Am vorbit cu șefii clubului și mi-au propus să rămân în club. E un gest frumos, dar nu cred că voi accepta. Nu văd cu ce aș putea ajuta clubul dintr-un birou. Eu trebuie să-mi fac meseria pe care o știu.

„Azi voi vorbi cu șefii clubului și nu știu ce vom discuta. Eu sunt pregătit de orice. Și când am plecat de la Sepsi nu m-am legat de gardul stadionului. Am acceptat fără probleme. Nu sunt genul de om care să facă circ. Nu mă agăț de un club pentru că am contract. Am o înțelegere pe doi ani de zile, dar nu asta e important.

Acum, cei din staff-ul meu se ocupă de echipă. Am vorbit la 9:30 cu băieții pentru că au antrenament. Am vorbit în fiecare zi cu cei din staff.

Oamenii mi-au zis de doi antrenori. Mi-am spus părerea și atât. Antrenorii despre care mi s-a spus că sunt în vizorul echipei îmi sunt prieteni și am vorbit la superlativ despre ei”Eugen Neagoe la GSP LIVE

Varianta Dorinel munteanu

Șefii de la Dinamo au pistonat varianta Dorinel Munteanu în ultimele zile, antrenor care pare acum în pole-position pentru a prelua echipa. Liber de contract de câteva luni, „Munti” e pe placul oficialilor, care urmează să poarte mâine negocieri cu Dorinel. Antrenorul e liber de contract după despărțirea de Chiajna, din ianuarie. 

Pe listă mai este și Viorel Moldovan, tehnicianul Chindiei Târgoviște. Totuși, dar șefii nou-promovatei nu vor să renunțe la contractul cu fostul atacant fără 100.000 de euro compensații. 

3 variante pentru banca lui Dinamo. Care ți se pare cea mai bună?

Să rămână Eugen Neagoe
Dorinel Munteanu
Viorel Moldovan

Citește și:

EXCLUSIV Dănuț Lupu știe cine ar trebui să fie antrenor: „Cea mai bună variantă este să rămână Neagoe!” » Mesaj pentru Prunea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
luputu
luputu  •  31 Iulie 2019, 13:24

Cu durere in suflet va spun, mergem spre liga 2 si faliment.

redbuldog
redbuldog  •  31 Iulie 2019, 12:27

Incertitudinea,haosul si neprofesionalismul perpetueaza la clubul Dinamo...!Si asta pana cand monstrul de la Rin,va gasi(oare..!?) sa vanda actiunile,daca nu va fi prea tarziu si cu repercursiuni dramatice,pentru club..!

valii_sv
valii_sv  •  31 Iulie 2019, 10:53

Sunt atatia antrenori liberi de contract iar Dinamo nu gaseste antrenor ! Nu inteleg ce se asteapta ! Prunea, numai vorbe dar fapte nimic ! Puneti-l domnilor pe Multescu sa Moldoveanu si sa terminam cu incertitudinea asta !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează