FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghecampf își dăduse acordul să o preia pe FCSB: „Mi-a spus că vine să semneze”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021 11:44 / Actualizat joi, 05 august 2021 12:27

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a preluat-o pe CSU Craiova, dar a negociat înainte cu Gigi Becali pentru o revenire la FCSB.

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, grupare care susține FCSB, a declarat azi că Gigi Becali a negociat cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul fiind de acord să revină la FCSB, așa cum Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate.

Becali, ironizat de două nume mari, după ce a renunțat la Ondrasek: „Habar n-are de fotbal”
FCSB
Becali, ironizat de două nume mari, după ce a renunțat la Ondrasek: „Habar n-are de fotbal”

Gigi Becali, negocieri cu Laurențiu Reghecampf pentru a reveni la FCSB

 „Eu am avut o discuție cu domnul Reghecampf. Rămăsese că vine să semneze cu noi după ce se întoarce din Turcia, unde era cu mama lui.

A discutat cu domnul Becali să vină antrenor. Dar când am văzut în presă că merge la Craiova, am vorbit cu el prin mesaje. Mi-a zis că nu a căzut de comun acord cu Gigi Becali.

Nu vreau să spun mai multe despre ce a hotărât. Nouă ne pare rău, va rămâne iubit de noi. El nu acceptă să fie antrenor secund”, a spus Gheorghe Mustață la ProX.

Reghecampf își dăduse acordul să o preia pe FCSB: „Mi-a spus că vine să semneze”
Laurențiu Reghecampf nu a avut succes în al doilea mandat de la FCSB

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf la FCSB

  • a fost primul antrenor, după Cosmin Olăroiu, în sezonul 2006-2007, care a terminat un sezon pe banca roș-albaștrilor - sezonul 2011-2012;
  • cu el pe bancă, FCSB a reușit în premieră să elimine o deținătoare a Cupei Campionilor Europeni / Ligii Campionilor. (Ajax Amsterdam, în sezonul 2012-2013 din Europa League). Tot atunci, a fost pentru a doua oară în istoria echipei când revine după ce pierduse în tur la o diferență de două goluri;
  • a fost desemnat antrenorul anului în 2012. În acel sezon, FCSB a câștigat titlul, acumulând 79 de puncte!;
  • a învins deținătoarea Ligii, Chelsea, 1-0 pe Arena Națională;
  • a egalat un record vechi, reușind să câștige titlul cu 5 etape înainte de final. Echipa din 2013 a reușit să egaleze performanțele Stelei lui Ienei din sezoane '85-'86 și '86-'87, câștigând titlul cu 5 etape înainte de final!;
  • cu el pe bancă, FCSB a devenit prima echipă din România care s-a calificat în grupele Ligii după ce a trecut 3 tururi preliminare;
  • e singurul antrenor din istoria FCSB-ului care a câștigat titlul din primul an atât ca antrenor, cât și ca jucător.

VIDEO Totul despre meciul FCSB - Gaz Metan

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Galatasaray a renunțat oficial la Moruțan » Explicațiile clubului

FIFPro s-a sesizat după dezvăluirile din GSP și e cu ochii pe FCSB: „Sfătuim jucătorii să nu semneze, dar ei tot acolo merg!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
fairplayromania
fairplayromania  •  05 August 2021, 21:20

Dacă am ajuns sa publicăm destăinuirile lui Mustaţă....avem ce merită !

ciuke
ciuke  •  05 August 2021, 13:07

La prima inscaunare a facut treaba pentru ca era stapanul putin "retinut", lotul era valoros si adversarii prin insolventa. Faptul ca nu este un antrenor care sa capaciteze echipa s-a vazut la a doua inscaunare. Mi-as dori, mai mult pentru Craiova, sa ii duca in lupta pentru titlu, dar nu cred ca rezista mult daca mai acumuleaza infrangeri.

mario78a
mario78a  •  05 August 2021, 12:33

Mai bine principal la Craiova decat secund la SC FC FCSB SA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează