FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Lista lui Rotaru » Pe cine vrea la Craiova: un fost antrenor de la FCSB, un portughez sau o soluție de avarie din Liga 1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 11:15 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 13:57

Finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru, a redus la jumătate lista de 10 cu potențialii înlocuitori ai lui Papură. Printre cei rămași se află Ronny Levy, fostul antrenor israelian al FCSB-ului, iar „de avarie”, actualul tehnician al Chindiei, Emil Săndoi.

Dacă sâmbătă, când l-a dat afară pe Corneliu Papură, afirma că are o listă cu 10 potențiali înlocuitori, Mihai Rotaru a redus-o azi la 5 nume. Totodată, finanțatorul CS Universitatea a făcut și portretul robot al antrenorului pe care și-l dorește. 

„Deja a fost redusă lista de antrenori și au rămas 5 nume. De mâine vom începe negocierile cu primul antrenor de pe listă. Ponderea este de 80% antrenori străini și 20% antrenori români. Vrem ceva pe termen mediu și lung. Cum ar fi să sacrificăm totul pentru un titlu și să pierdem un an de zile? 

O să căutăm un antrenor cu experiență, cu personalitate. Un avantaj vor avea cei care au mai câștigat trofee. N-am de unde să știu dacă antrenorul pe care vreau să-l aduc va câștiga trofee. Dacă aș ști, l-aș aduce indiferent de cost”, a spus Rotaru la Pro X.

7 meciuriconsecutive fără victorie are Craiova: un eșec și 6 remize

Ronny Levy, un portughez, sau Emil Săndoi pentru Craiova

Din informațiile Gazetei Sporturilor, printre cei aflați în vizorul său se numără israelianul Ronny Levy, despre care Gazeta a mai scris, pe 23 noiembrie, un portughez și, ca o soluție „de avarie", olteanul Emil Săndoi, de la Chindia.

Levy este și acum fără echipă și și-a exprimat deja disponibilitatea de a pregăti Craiova: „Cine nu ar vrea să ajungă la un club puternic, de tradiție?". El le-a mai antrenat pe Unirea Urziceni (2009 - 2010) și pe FCSB (2010 - 2011), iar acasă are în palmares trei titluri de campion și Cupa Israelului, toate cu Maccabi Haifa.

Problema „de rezolvat" până la instalarea noului antrenor, dacă e Levy sau un portughez, ține de carantinare. Atât Israel, cât și Portugalia se află pe ultima listă galbenă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat, publicată pe 18 ianuarie

Ne-am despărți de Papură pentru că atmosfera era apăsătoare în oraș, în jurul și în sânul echipei. Când se întâmplă asta, nu mai ești în avantaj în lupta pentru trofee 
– Mihai Rotaru

VIDEO Se întorc spectatorii pe stadioane! Anunțul făcut de Răzvan Burleanu

Citește mai multe știri din Liga 1:

Craiova nu e singura! Altă rivală FCSB l-a avut în curte pe Octavian Popescu: „Nu știu cum l-a pierdut! E din aceeași categorie cu Dobrin”

Decizie radicală luată de Gigi Becali! Ce s-a întâmplat cu jucătorii de la FCSB reprezentați de Anamaria Prodan: „Toată lumea a rupt contractul”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  31 Ianuarie 2021, 18:49
Postat de marcelclujnapoca pe 31 Ianuarie 2021, 18:47

Vrem VAR, Bugete garantate pentru echipe, incalzire in gazon, antrenori licentiati in Liga 1 !!!!!!

De ce se mai da licențiere la antrenori???

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  31 Ianuarie 2021, 18:47

Vrem VAR, Bugete garantate pentru echipe, incalzire in gazon, antrenori licentiati in Liga 1 !!!!!!

albalbastru72
albalbastru72  •  31 Ianuarie 2021, 18:18

Camara semneaza luni.Mai e nevoie de un fundas central gen Planici si un virf.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează