FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizie radicală luată de Gigi Becali! Ce s-a întâmplat cu jucătorii de la FCSB reprezentați de Anamaria Prodan: „Toată lumea a rupt contractul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 21:56 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 23:51

Gigi Becali spune că niciun fotbalist de la FCSB nu mai este reprezentat de Anamaria Prodan. 

Conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan capătă o nouă dimensiune. Patronul de la FCSB și-a obligat jucătorii să rupă contractele cu soția lui Laurențiu Reghecampf. 

Gigi Becali duce conflictul cu Anamaria Prodan la alt nivel

„[Anamaria Prodan] a avut până ieri jucători la FCSB. Astăzi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine, cine sunt eu? Toată lumea a rupt contractul! Ce înseamnă «forțat»? Eu nu pun condiții. Spun așa și faci. După jignirile alea nu se mai putea, nu mai avea rost! Ne facem de râs. Cum să mă jignești la mine în casă și să ai oameni aici în continuare? Nu mă interesează pe mine ce se interpretează. Eu comand dintotdeauna! Eu sunt altfel, nu sunt ca toată lumea. 

Eu sunt Becali și așa se face la mine. Cine lucrează cu mine, știe. FCSB, faci ce spune Becali! Și când eram certat cu Giovanni, lucrurile erau la fel! Mă știe toată lumea. Eu spun, tu faci. Nu vrei, nu mai lucrăm. La mine nu e o companie modernă, e una mai conservatoare”, a declarat Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Jucătorii pe care Anamaria Prodan îi reprezenta la FCSB: 

  1. Andrei Vlad - 21 de ani, portar
  2. Iulian Cristea - 26, fundaș central
  3. Ionuţ Panţîru - 24, fundaș stânga
  4. Lucian Filip - 30, mijlocaș defensiv
  5. Gabriel Simion - 22, mijlocaș defensiv
  6. Robert Ion - 20, mijlocaș ofensiv

VIDEO. Anamaria Prodan, despre jucătorii care au trădat-o: "Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile și se smulg singure"

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Mihai Stoica a explodat în minutul 57! „Centralul” Marian Barbu nu a dictat un penalty pentru FCSB

FCSB, la primul meci după transferul lui Dennis Man » 4 lucruri remarcate la formația aleasă de roș-albaștri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (346)
mosvasile
mosvasile  •  01 Februarie 2021, 06:48
Postat de parpalache pe 31 Ianuarie 2021, 10:07

Ei ?Ce va ziceam „io”?Acum urmeaza ca si celelalte echipe din cooperativa(si nu sunt putine),sa procedeze la fel!Annamaria?Giovani in stilul lui ar trimite-o„pe centura”,dar e cam batrana!Sa se profileze pe televiziune-langa alde Oana Zavoranu si Adelina Pestritzu-sau sa-si deschida vreun...„salon de masaj”!Pardon de „tatuaj”!

Se pare ca ea a dat in judecata...jucatorii!Pe el nu indrazneste,d-aia schelalaie!Sau spera sa se impace?

s1lv1o_
s1lv1o_  •  31 Ianuarie 2021, 11:59
Postat de valeri.gazzaev_ pe 31 Ianuarie 2021, 10:47

:))) "dead stelists" zici? Sunt mai viu ca niciodata. Si nici macar nu ma supara gaselnita ta, pana la urma un "dead stelist" e mai bun decat un "never was" sau "anti-stelist". Vezi cu servetelele, ca tizul iti spune ca poti sa faci risipa, dar nu e chiar asa, tu consumi mai mult decat pot eu sa produc :))))

Esti 'anti-stelist', daca sustii o echipa recunoscuta de UEFA ca fiind continuatoarea Stelei? Si vezi cum ti-am explicat, nu mai tine placa, cu FRF/LPF. Talpanel a facut mai degraba risipa de documente, cand si-a trimis teancurile la UEFA. Si servetele tale mai bine le-ai pastra pentru amicul vostru, adriann. Saracul, de aproape o saptamana plange intr-un colt, suspina cu lacrimi.. ii e si frica sa mai intre pe gsp, ii tremura mana pe telefon si isi tot spune "Nu, Aditza, nu! Hai ca poti, esti puternic!" :)))))))

moshul.incomod
moshul.incomod  •  31 Ianuarie 2021, 11:17

De obicei, când vreau să râd, apelez la colecția mea de filme cu Stan și Bran. În următoarea perioadă, sunt sigur că voi avea distracția asigurată dacă voi urmări noua producție „Medusa și ocnașul”.

Vezi toate comentariile (346)
Comentează