FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anamaria Prodan îi acuză pe Gigi și Giovanni Becali: „L-au amenințat pe Dennis Man! Becali nu are nimic sfânt în el”

Anamaria Prodan Reghecampf
Anamaria Prodan Reghecampf

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 12:23 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 12:52

Impresarul Anamaria Prodan (48 de ani), care îl reprezintă pe Dennis Man (22), spune că fotbalistul a fost amenințat să „rupă” contractul cu ea și să semneze cu Giovanni Becali (68), vărul finanțatorului de la FCSB!

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a cauzat un scandal monstru. Anamaria Prodan a fost îndepărtată de familia Becali, iar Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, îi atribuie în totalitate meritele pentru transfer vărului său, Giovanni. 

Deranjată de acțiunile verilor Becali, Anamaria Prodan a intervenit la TV, unde a „tunat” la adresa celor doi. Aceasta susține că Dennis Man și tatăl său au fost amenințați să „rupă” contractul cu ea și să semneze unul cu Giovanni Becali, astfel încât acesta să primească bani de pe urma  transferului. 

Anamaria Prodan: „Sunt peste familia Becali cu foarte mult!”

„Ca să încheiem circul ăsta. Lucarelli (n.r. - managerul clubului Parma) m-a sunat imediat din interiorul clubului și a spus că Giovanni amenință că dacă nu face el transferul, nu se mai face deloc. Gigi Becali i-a dat mandat. I-a dat unul și în iarnă și nu a putut face absolut nimic cu el, a expirat în ianuarie. Acum au sunat direct la patron. Bravo lor, felicitări lui Gigi Becali că a reușit să vorbească cu patronul Parmei și să își obțină milioanele. 

Mă bucur pentru el, dar ceea ce a făcut e foarte urât. M-a sunat apoi să îmi vorbească frumos. Mi-a zis că-mi dă 100.000 mii. Eu nu sunt o țărancă, să stau să întind mâna la Gigi Becali. Am un contract cu Dennis Man, prin care pot să ia 10% din salariul pe următoarea perioadă. Ce mi-a zis mie Gigi Becali, că îți dau eu 50.000, că îmi dă și Giovanni 50.000, e probabil pentru managerii cu care au fost ei obișnuiță să facă transferuri. 

Eu sunt Anamaria Prodan și sunt peste familia asta cu foarte mult, din toate punctele de vedere. Giovanni Becali nu a făcut nimic, decât rost de numărul patronului Parmei, pe care i l-a dat lui Gigi Becali.

Eu nu am cerut niciodată ceva lui Gigi Becali. Din respect și prietenie nu i-am cerut vreodată un leu. Nu mi-a dat un leu în viața lui. Soțul meu când a plecat de la Steaua a plătit milioane de fiecare dată, cu toate că dacă patronul Stelei era corect, nu ar fi făcut așa ceva. Marea datorie morală a lui Gigi Becali era ca în momentul în care știa că eu am făcut absolut tot, să aibă demnitatea să îmi spună «Ana, așa vreau eu».

Și așa făcea, nu mă interesa, oricum nu luam niciun ban de la Gigi. Giovanni vrea să-și ia 500.000 în 5 ani, câte 100.000 pe an. Eu știu de la oamenii de la club, am mesaje în care mi se spune «Nu știu cum Giovanni Becali a ajuns în acest transfer, ne-am pomenit peste noapte cu el»”, a declarat Anamaria Prodan la PRO X.

Anamaria Prodan: „L-au terorizat pe Dennis Man să rupă contractul cu mine!”

Ulterior, impresarul a susținut că Dennis Man și tatăl său au primit amenințări din partea verilor Gigi și Giovanni Becali!

„Ieri l-au terorizat pe Dennis și taică-su să rupă contractul cu mine și să semneze cu Giovanni. L-au amenințat că nu se mai face transferul. Am vorbit astăzi o oră, aseară 4 ore. Erau disperați. Le-a zis Dennis Man foarte clar în față că nu va rupe contractul cu mine orice se va întâmpla. L-au obligat să scrie o hârtie acum, să stea Giovanni lângă el la contract, doar de disperare să își ia Giovanni Becali niște bani. 

Dennis Man mi-a spus exact așa: «nu are cum să mă oblige nimeni să semnez cu Giovanni Becali, eu sunt sub contract cu dumneavoastră». Tatăl lui mi-a spus «așa ceva nu am trăit niciodată. Am crezut că plecăm de la Steaua cu capul sus, cu o îmbrățișare și cu mulțumiri. Am plecat urât, în halul în care am plecat»”.

Eu nu mai pot să lucrez cu Gigi Becali, este dezamăgirea mea. Într-adevăr, îmi pare rău să spun, nu are nimic sfânt în el. Domnule Becali, știu că ascultați: ceea ce vă spun eu acum e că nu sunteți un om al lui Dumnezeu. Este un om de afaceri care trădează și face rău. Atât. Eu când spun lucrurile astea mi le asum. Dacă avea demnitate, nu avea cum să oblige jucătorul să rupă un contract - Anamaria Prodan

Citește mai multe știri despre transferul lui Dennis Man la Parma:

Gigi Becali a „rupt-o” definitiv cu Anamaria Prodan! Derapaj sexist în direct: „Nu mai discut cu femeile, pentru mine Ana nu mai există”

Cu câți bani se alege UTA după transferul lui Dennis Man și cu cât rămâne Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
cornelcc
cornelcc  •  28 Ianuarie 2021, 23:20
Postat de gigelos pe 28 Ianuarie 2021, 13:54

Dumnezeu in sus , Dumnezeu in jos .O sa-l transfere astia si pe Dumnezeu pana la urma ...ieri era antrenor la FCSB ...cica Dumnezeu ne-a facut echipa...o pramatie vopsita si o p.a.n.a.r.a.m.a.

Nu cred ca le iese transferul, ca nu da jiji comision la impresara!

1515883375218486
Marius Boldea  •  28 Ianuarie 2021, 23:06

Are dreptate Ana, Becali a fost, este si va fi un samsar de jucători, nu i pasa de Steaua sub nici o forma, banul primează

mosvasile
mosvasile  •  28 Ianuarie 2021, 19:53

Va gasiseratzi!Toata lumea vedea ca este neregulamentara„colaborarea” voastra-dar cine sa ia masuri impotriva voastra?FRF-ul lui Slughitza:?Liga lui Justin-nepotul lui Argaseala?Tu cu jucatori impresariati de tine aflati pe la diferite echipe din campionat,iar el implicat prin toate mijloacele in cursa pentru castigarea campionatului!Poate de aici incolo nu vom mai vedea atatea „defectiuni”!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close