FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Scandal uriaș! Anamaria Prodan trece la amenințări: „Sobolăneii Giovanni și Gigi Becali, ciocul mic, că arunc foc pe nări!” » Patronul FCSB răspunde: „Ne-a făcut de râsul României!”

Scandalul dintre Gigi Becali, patronul FCSB, și Anamaria Prodan, impresar, continuă în spațiul public. S-a ajuns la amenințări și jigniri. +12   FOTO
Scandalul dintre Gigi Becali, patronul FCSB, și Anamaria Prodan, impresar, continuă în spațiul public. S-a ajuns la amenințări și jigniri.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021 17:42 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 22:59

Scandalul dintre Gigi Becali, patronul FCSB, și Anamaria Prodan, impresar, continuă în spațiul public. S-a ajuns la amenințări și jigniri.

Anamaria Prodan vs. Gigi Becali: amenințări și jigniri

„Omul (n.r. - Gigi Becali) este cazul perfect de studiu la facultate de medicină, creier cu probleme! Acești indivizi dubioși și murdari de tot ce e urât pe pământ, Gigi și Giovanni, dacă trăiam într-o societate normală, nu existau. Nimeni nu îi băga în seamă! Transferul lui Man la Parma este al meu 100%. Că există așa specimene în România s-au mirat și cei de la Parma. 

Dar când ai așa un patron-circ în România nu ai ce să faci. Trebuie să faci orice să îți vezi interesul. Au sunat ca doi șobolănei disperați să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus. Eu nu mă milogesc. Eu cer oficial. Eu am cerut 13 milioane plus 2 milioane bonusuri. Ei amândoi au scos 11 în rate cu bonusuri care nu se pot atinge în 4 ani, acești negociatori mari. Să își vadă de minciunile lui, de Dumnezeu, ca să nu mă apuc eu să vorbesc. 

Știe el ce se întâmplă dacă vorbesc eu. Să își vadă amândoi de bătrânețe liniștiți pe acasă! Atât mai spun eu. Și ei amândoi știu. Ciocul mic și joc de glezne frumos și să își numere banii pe care eu i-am adus în toți anii ăștia la Steaua. În rest, pace și liniște. Dar să nu miște prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

Gigi Becali: „Gata, totul are o limită! Știți ce ieșea prin cantonamente cu ea?”

În replică, Gigi Becali a comis din nou un derapaj sexist și a amintit de episoade petrecute în urmă cu câțiva ani la FCSB.

„Văd că Anamaria nu se potolește și începe cu jigniri urâte, dar observ că o dă și în amenințări. Însă, dacă cineva vrea să vorbească cu mine, atunci ăla să fie Laurențiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe stradă și prin ziare. Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit. 

Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Aneimaria Prodan. Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar. Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă atunci când erau Giovanni cu Victor în pușcărie? 

Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovanni? Dar e vina mea, că doar eu am lăsat-o să stea prin preajma mea ca să îi dau și ei valoare, dar gata, totul are o limită. Nu mai sunt «Patroane»? Nu mai sunt eu «Gigi, familia mea»? Păi, ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovanni? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să îi dau răspuns la atacul unei femei”, a replicat Becali, conform sursei citate.

FOTO Soția unui fost jucător de la FCSB, aproape goală în zăpadă! Cum a pozat-o fotbalistul

Primele imagini cu Dennis Man în Italia

Dennis Man la Parma
Giovanni Becali în Italia, pentru transferul lui Dennis Man
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
+8 FOTO

George Ogăraru, iritat de subiectul transferului lui Dennis Man: „Aș vrea să vorbim despre Steaua, nu de alte echipe”

Parma a scos la vânzare tricouri cu Dennis Man! Cât costă + ce număr va avea românul

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (100)
bumbescu52
bumbescu52  •  31 Ianuarie 2021, 16:28

*** prodanca asta. mai rau decat corona

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caoradea
caoradea  •  30 Ianuarie 2021, 23:10
Postat de parpalache pe 30 Ianuarie 2021, 14:17

Si in Italia!Dar ea unde a transferat„in ultima vreme”?

In patul conjugal.... Altcrva nu stie ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suprastark
suprastark  •  30 Ianuarie 2021, 21:35

Cum sa ratezi de acolo? Cabral a fost "premiat" sa joace cinstit cu valiza de clubul infractor antistelist cu organigrama medievala fondat in 2003 aka FC Gazde.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează