FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Laurențiu Reghecampf n-a rămas fără replică! Răspunsuri pentru fiecare dintre acuzațiile lansate de Becali: „Lucrurile puteau fi discutate ca între bărbați! Gigi voia să îl dăm împrumut pe Man”

FCSB. Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a intervenit târziu, aproape de miezul nopții, și a răspuns punctual acuzelor lansate de Gigi Becali (62 de ani). +12   FOTO
FCSB. Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a intervenit târziu, aproape de miezul nopții, și a răspuns punctual acuzelor lansate de Gigi Becali (62 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 22:59 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 23:43

FCSB. Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a intervenit târziu, aproape de miezul nopții, și a răspuns punctual acuzelor lansate de Gigi Becali (62 de ani).

„Eu nu mi-am dorit să ajungă chestia asta la voi. Am dat un mesaj, am încercat să îl sun și să îi spun anumite lucruri, pe care consider că pot să i le spun, în calitate de prieten. Da, e adevărat, i-am zis că nu e corect ce s-a întâmplat. Hai să discutăm puțin despre declarațiile lui. Eu mi-aș fi dorit să clarifice cu mine, dacă avea anumite probleme. Sunt lucruri care puteau fi discutate între doi bărbați, fără să apară la TV. 

Acum trebuie să răspund, ca să nu creadă oamenii că e totul cum crede Gigi. Nu o voi face pe același ton, eu îl respect în continuare. Nu am cum să mă schimb de la o zi la alta. Are respectul meu, am făcut foarte lucruri împreună”, a fost introducerea făcută de Laurențiu Reghecampf, la „Minutul 91”, de la TV Telekom Sport.

Becali vs Reghecampf. Răspunsurile antrenorului

Gigi Becali a afirmat că Laurențiu Reghecampf l-a șantajat în momentul în care se afla în închisoare. Replica lui Reghe:

Nu au fost două săptămâni. Eu am mers la el, dar doar după ce am terminat campionatul. Eram deja campioni, a fost o portiță atunci. Nu voi băga numele lui cu care am mers. Într-adevăr, am fost la Gigi. Discutasem niște lucruri înainte, dar nu a fost vorba de șantaj, de 30.000 de euro. Nu vreau să zic sumele, erau doar niște discuții pe care le-am avut înainte să intre la închisoare și trebuia să le lămurim. El mi-a cerut să vin acolo. Mă deranjează. Consider că după acest incident am mai lucrat mult timp împreună. Dacă avea această problemă, putea să îmi spună.
- Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că Laurențiu Reghecampf a vrut să îl trimită pe Dennis Man în Liga 3. Replica antrenorului: 

Când a fost adus Man, Gigi l-a văzut nu știu unde, a vorbit cu Ana. Eu cu MM ceream niște jucători atunci, aveam nevoie de jucători cu experiență. Eu și MM ne-am opus atunci, adică am cerut și alți jucători, nu doar pe Man. Până în iarnă, Gigi trebuia să achite 100.000 de euro, dacă Man juca 10 meciuri. La meciul 9, au apărut discuții din partea lui Gigi Becali. Că ar fi mai bine să îl dăm împrumut. Eu nu știam despre această clauză la acel moment. Eu l-am băgat în acel moment, pentru meciul cu numărul 10. Am avut atunci o contră cu Gigi! Asta este istoria transferului.
- Laurențiu Reghecampf

FOTO Primele imagini cu Dennis Man ajuns la Parma

Dennis Man la Parma
Giovanni Becali în Italia, pentru transferul lui Dennis Man
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
+8 FOTO

2 titluria cucerit Laurențiu Reghecampf cu FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan face victime: „O să-mi distrugă jucătorii!”

EXCLUSIV Dennis Man, avertizat de românul cu peste 100 de meciuri în Serie A: „Va avea mereu cuțitul la os!” + „Faci un meci prost? Mai joci peste 10 etape!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
1157593904266198
Bulete Cristi  •  29 Ianuarie 2021, 17:14

Una care mai acum ceva timp *** ***.pe cioban ,vine si arunca cu noroi si spune ca este ***,ca i disperat dupa bani,nu faci sa iti arati adevarata ta ,,valoare ,, ca om ,asta daca milionara de Dabuleni este om...O *** ajunsa vum a ajuns in fotbal,cea care loveste amantii cand ii vede cu iubitele,cea care injura *** ,vine acum si ne arata cat de moralista este ea...care este fomista fomistilor si care vroia doar ea bani fin transferuri *** *** ca ea lucreaza doar in i teresul jucatorului..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wflo27
wflo27  •  29 Ianuarie 2021, 16:45

Prodan este agentul jucătorului, ea negocia cu Parma salariul manului și bonusuri pt el,după semnarea contractului între cluburi. Botoșani și FCSB au semnat contractul pentru Harut și impresarul a negociat după contractul. Ce treaba are Prodanca cu transferul clubului ? România!

montgomerry
montgomerry  •  29 Ianuarie 2021, 15:45

Ii doresc mult succes lui Man la Parma. Cred ca e o echipa la care poate juca titular si creste intr-un Campionat puternic. Sper sa se adapteze repede la rigorile fotbalului italian.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close