FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 11 NOIEMBRIE, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Antrenorii de la Dinamo și FCSB, văzuți prin ochii lui Emerich Ienei: "Rednic nu poate da pe toată lumea afară!" + ce impresie i-a făcut Dică: "Mie nu mi s-a întâmplat asta"

FOTO: GSP
FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 19:12

Înainte de Dinamo - FCSB, derby care se joacă duminică, 11 noiembrie, fostul antrenor Emerich Ienei, 81 de ani, le-a făcut o scurtă radiografie lui Mircea Rednic și Nicolae Dică, tehnicienii celor două mari rivale.

"E o situație unică, eu n-am mai prins Dinamo pe penultimul loc. Fie că le place unora sau nu, Dinamo și Steaua sunt principalele echipe care au făcut ca acest campionat românesc să se bucure de respect, să fie interesant și să aibă rezultate externe.

Venirea lui Rednic schimbă lucrurile la Dinamo, doar dacă el își schimbă gândurile, declarațiile, atitudinea. Nu poți să vii și să spui că schimbi jucători, că dai pe toată lumea afară. Trebuie să fie un pic mai diplomat. Dacă îi spui unui jucător că va pleca sigur, cred că nici el nu va mai avea tragere de inimă să dea totul pentru echipă, crede Ienei.

"Mie nu mi s-a întâmplat asta. sper să reziste"

Antrenorul care s-a aflat pe bancă la cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc, câștigarea Cupei Campionilor Europeni în 1986, a vorbit și despre situația lui Nicolae Dică, supus constant presiunii venite din partea finanțatorului Gigi Becali. 

"Dică e un antrenor tânăr, care dorește să se impună. Sper să fie ajutat să facă o echipă valabilă. Mie nu mi s-a întâmplat să îmi fie impuși jucători sau să mi se dezvăluie în presă primul «11» cu câteva zile înainte de meci, dar eu am lucrat în alte timpuri.

La un club cu pretenții, cred că e cel mai greu să suporți presiunea psihică. Se vor mereu meciuri câștigate, trofee. Sper ca Dică să reziste", a spus Emerich Ienei, potrivit Pro X.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 11 noiembrie, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Vezi și: Din nou cu invenții » Dică are cel mai scump lot pe mână, dar n-a avut soluții la meciul cu Astra

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
procter
procter  •  06 Noiembrie 2018, 04:51

Foarte frumos vorbește domnul Jenei! Si foarte bune comentarii ptr amândoi antrenorii! Sănătate multă domnule Jenei!

444146372671758
Nicoara Vioara Viorel  •  06 Noiembrie 2018, 02:11

Domnule Ienei, daca societatea romaneasca era compusa din oameni cu bunul simt ca al dumneavoastra eram printre cele mai importante natiuni ale lumii. Sunteti un exemplu pentru mine. Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru Romania. Va iubesc si va stimez nespus

catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Noiembrie 2018, 01:36

Problema la Dinamo e exact pe dos . Riscul nu e ca unii jucatori nu isi vor mai da interesul pt ca vor fi dati afara ! Ei vor fi dati afara tocmai pt ca nu au manifestat nicio clipa "interes" pt Dinamo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează