FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antrenorii din Liga deja laudă transferurile făcute de Steaua » "Au dat lovitura! Eu trebuia să-mi vînd şi casa şi maşina pentru a putea face această mutare!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2015 10:05

Antrenorul celor de la Pandurii, Edward Iordănescu, a vorbit la Dolce Sport despre revenirea lui Mihai Pintilii în fotbalul românesc, după ce mijlocaşul de 31 de ani a acceptat să plece din Israel şi să accepte din nou să joace în tricoul Stelei.

Tehnicianul gorjean recunoaşte că Pandurii nu putea să-l mulţumească pe Pintilii din punct de vedere financiar pentru ca acesta să accepte să revină să joace la Tg. Jiu, aşa cum a mai făcut-o după despărţirea de la Al Hilal.

"Nu m-a surprins deloc că Mihai a ales să meargă la Steaua pentru că e greu ca noi să intrăm în competiţie cu ei în ceea ce priveşte un transfer.

Noi şi în vară toţi cei 12-13 jucători pe care i-am adus au fost liberi de contract, absolut toţi.

Noi trebuie să producem şi apoi să vindem, nu ne permintem să dăm bani pe transferuri şi nu am de ce să fiu supărat că Steaua a făcut eforturi şi a reuşit să despăgubească un club unde Mihai activa şi în acelaşi timp să-i propună un salariu pe care noi niciodată nu puteam să îl dam", a declarat Edward Iordănescu la Dolce Sport.

20.000 €este salariul lunar pe care Mihai Pintilii îl va primi de la Steaua. Mijlocașul a semnat deja un contract valabil pe 2 ani cu gruparea roș-albastră

"El a fost alături de noi anul trecut şi a avut o perioadă foarte bună, e un jucător pe care orice echipă din România şi l-ar dori. Din punctul meu de vedere e o lovitură dată de Steaua! Eu trebuia să-mi vînd şi casa şi maşina pentru a putea susţine o parte din salariul lui! E foarte greu, avem un plafon peste care nu se trece. La Pandurii sînt doar 3-4 jucători care ajung la un salariu maxim. E imposibil pentru noi să dăm bani pentru transferuri şi să concurăm cu Steaua! Eu unul accept realitatea...", a mai punctat Iordănescu.

"Pintilii mai avea doi ani şi jumătate contract cu cei de la Hapoel Tel Aviv. Pentru noi era imposibil să facem ceva ca să-l putem transfera de acolo. Probabil a contat şi echipa naţională pentru că e una să joci în România şi alta să joci în Israel"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
fangigi
fangigi  •  24 Decembrie 2015, 23:05
Postat de pol1iasi pe 24 Decembrie 2015, 11:02

degeaba razi....e un jucator bunicel...mult peste media jucatorului din campionatul Romaniei..

Daca era peste nivelul campionatului nostru facea fata macar in altele tot de mana a treia pe unde e! Si se pare ca aia n-au nici cel mai mic regret daca pleaca!

sibelius
sibelius  •  24 Decembrie 2015, 13:43
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Decembrie 2015, 10:35

Campionatul din Israel este mult peste campionatul din Ro ...cine nu crede ...sa joace impotriva lui Macabi Tel Aviv ...

In FIFA sau in Manager?

luciann
luciann  •  24 Decembrie 2015, 11:26
Postat de blacksun_14 pe 24 Decembrie 2015, 11:14

dar aici are dreptate ciobi, de ce sa dea bani la acele *** de impresari?Sa-l plateasca jucatorul

Pai ca sa faca performanta, e simplu! Decat sa-l pierzi, mai bine dai ceva in plus! Si-i recupereaza la toamna din participarea in cupele europene...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close