FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Antrenorul favorit s-o preia, din vară, pe Dinamo dă primele declarații: "Voi fi la finală!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 21:28

Mircea Rednic a anunțat că nu s-a înțeles cu Ionuț Negoiță și că nu va mai continua din sezonul viitor la Dinamo. Vezi detalii.

Astfel, Ioan Andone, fost antrenor al formației din Ștefan cel Mare, are șanse să revină pe banca lui Dinamo, fiind pe lista finanțatorului Ionuț Negoiță. Tehnicianul a vorbit despre posibilitatea de a o pregăti pe Dinamo.

"Ideal era ca Rednic să continue și să mai stea 3-4 ani. Așa se putea face performanță. Eu nu sunt viitorul antrenor al lui Dinamo. Nu am vorbit cu nimeni și vom vedea ce va fi în viitor. Totuși, cel mai bine era să rămână Rednic.

Eu nu aș putea să refuz o ofertă de la Dinamo, dar nu se știe ce va fi. Sunt sigur că Dinamo are multe oferte, pentru că în acest sezon, cu Rednic, Dinamo a făcut performanță.

Voi merge la meciul de marți, din Cupa României, și vreau ca Dinamo să câștige", a spus Andone la DolceSport.

Andone, 56 de ani, a antrenat-o pe Dinamo între 2003 și 2005 și în sezonul 2010-2011, cucerind un campionat, trei Cupe și o Supercupă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
ray51
ray51  •  06 Mai 2016, 08:59

Rednic poate ramane numai daca-si inlatura fata din relatia cu Dinamo. O poate propune (eventual) altor cluburi. Este loc de 'papica'.

duta_dd
duta_dd  •  06 Mai 2016, 08:51

sper sa nu vina andone, Contra ar fi potrivit. Andone e depasit de mult ...

xftw
xftw  •  06 Mai 2016, 08:04
Postat de travka pe 06 Mai 2016, 07:21

deci ando in astea 3 fraze pe care le-a zis s-a contrazis de 54 de ori =)) el nu e antrenorul viitor, dar el nu poate sa refuze dinamo, dar rednic trebuie sa continuie inca 3-4 ani, dar cine stie in viitor mai vedem daca e =))))

Vezi ca a facut nea Jiji o emblema noua,aveti si alt nume,cine mai e ca voi?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează