FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL! Anunț BOMBĂ înainte de finala Cupei României! Rednic s-a decis: "Plec de la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 14:29

Negocierile dintre Mircea Rednic și Ionuț Negoiță au eșuat. Antrenorul lui Dinamo anunță că finala Cupei și meciul cu Viitorul vor fi ultimele pentru el la club. 

Tehnicianul "câinilor" a dezvăluit că proiectul său este diferit față de cel gândit de Negoiță. 

"Nu voi mai continua de la vară! Sunt dezamăgit! Sută la sută nu mai rămân.

Nu are rost. Proiectul lui Negoiță nu coincide cu al meu. Sunt și alte soluții, cei care vin sper să facă treabă mai bună ca mine", a zis Rednic la ProTV. 

"Ce să mai zic de salariu, că a apărut peste tot. E o carte deschisă și ce se negociază, dar clauzele alea drăguțe nu au apărut. Nu de negocieri vorbesc, ci de ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

M-a sunat aseară domnul Negoiță, dar am văzut târziu apelul lui și asta m-a făcut să decid să nu mai continui la Dinamo din vară.

În momentul în care nu ești apreciat și nu ești respectat, eu nu pot să mai continui", a zis Rednic și la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (90)
1209162202447299
Florin-Cosmin Ciobanu  •  06 Mai 2016, 00:17

Bv bah lingaule dupa bani ce esti ti ai dat acum pe fata ce om esti. Pana acum iubeai polo tm dar cand a fost vorba sa o preiei ai refuzat ca ai oferte din tara piz dii iar acum tremuri tot sa vi la dinamo crezi ca te umpli de bani pana da si negoita un ciocan la fiecare si vi se duc visele erotice mari patrioti si bine ca nu uitati de unde ati plecat. Doar bani si iar bani aveti in cap.bv rednic pt C ai facut la dinamo si fb ca pleci du te unde esti respectat total chiar si in africa nu conteaza cine stie sa aprecieze va aprecia fara doar si bate. Mult succes mircea rednic

828827140556787
Cristian Ezaru  •  05 Mai 2016, 20:34

Oare de ce "marele dinamovist" Mircea Rednic zis si Strambu, anunta exact inaintea finalei Cupei Romaniei ca pleaca?! Pana acum a fost apreciat si acum, brusc nu mai este?! De ce nu a spus asta inaintea meciului cu Chiajna? Acum cand avem sansa sa castigam primul trofeu dupa 4 ani, arunca bomba asta!!?? Halal dinamovist! !!! Eu unul nu il plang.

vyyllyy
vyyllyy  •  05 Mai 2016, 20:23
Postat de khal_37 pe 05 Mai 2016, 18:14

Iar am avut dreptate, negoita si-a batut joc si de rednic. Apelul tarziu in noapte este echivalentul mesajului pentru Marica pe WhatsApp. "Nu ştiu ce aşteptări avea domnul Marica, din moment ce a fost contactat şi invitat la discuţii de către directorul sportiv Ionel Dănciulescu şi de către antrenorul Mircea Rednic. Oferta clubului Dinamo era una extrem de serioasă şi avea girul meu", a declarat oficialul dinamovist. La conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial la Steaua, Marica a contraatacat şi a spus despre conducerea formaţiei din Ştefan cel Mare că a dat dovadă de lipsă de profesionalism. "Am fost jignit că sunt trădător, dar nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. M-am întâlnit cu Cornel Dinu, cu o seară înainte să semnez, iar a doua zi dimineaţă am primit un mesaj pe WhatsApp cu oferta lui Dinamo.'' Acum e randul lui Rednic: ,,M-a sunat aseară domnul Negoiță, dar am văzut târziu apelul lui și asta m-a făcut să decid să nu mai continui la Dinamo din vară. În momentul în care nu ești apreciat și nu ești respectat, eu nu pot să mai continui", a zis Rednic.

Ce drq suferi atat ma ca un prost , veziti de echipa ta praf aia cu milioane de euro bagate si care nu au fost in stare sa stea macar o etapa pe locul unu , ras de echipa FcSb clona , nu stiu cum de mai ai tupeu' sa cometezi pe aici .

Vezi toate comentariile (90)
Comentează