FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 1-0

Antrenorul lui Dinamo s-a dezlănțuit la conferința de presă și a făcut show: "Sînt frumos, nu vreau să mor" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 10:52

Mircea Rednic, 53 de ani, a fost în vervă la conferința de presă de după victoria cu Craiova. Cîteva replici au fost spumoase.

"Nu m-a mulțumit jocul echipei, sîntem ca un animal care suferă, ca un maidanez. Mai avem mult de muncă, n-am avut prospețime.

E clar că nu poți să joci fără atacant, dar să fim mulțumiți că am cîștigat. Sînt convins că timpul o să ne ajute. Șefii clubului trebuie să înțeleagă, să-mi aducă jucători, pentru că nu vreau să suferim.

Și-așa am probleme de sănătate, nu vreau să mor pe bancă, pentru că sînt tînăr, sînt frumos, încă mai pot!". 

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (10)
1690112727877028
George Negut  •  07 August 2015, 07:50

bravo si spor in continuare ,daca avem o echipa de suflet atunci nu conteaza ce loc ocupa in clasament ci trebui sa mergem in continuare alaturi de ei sai incurajam si sa nu ne dezicem de ei la primul meci pierdut e adevarat la dinamo mai trebui investiti si bani dar sa speram ca vor veni ,decit sa fim in locurile 1-4 si sa mergem sa ne plimbam la meciuri in cupele europene si sa lom bataie mai bine ne-am pune pe treaba si am aduna jucatori tineri sa facem o adevarata echipa si cel mai important ar fi sa nu-i vindem la primul milion dat pe ei numai asa vom face si noi ceva in fotbal asta e azi totul se invirte in jurul banilor am uitat cind se juca fotbal; de placere si se facea treaba oare cind se vor mai naste jucatori sa faca din fotbal un hoby nu sport pentru a castiga bani?

jim_raynor
jim_raynor  •  20 Iulie 2015, 00:46

Bravo Mircea! Succes in continuare!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  19 Iulie 2015, 19:45

BV PURIULE TOTUSI AM CAM UITAT CE CONTEAZA IN ZIUA DE AZI...https://www.youtube.com/watch?v=LBpX0pkWKDY

Vezi toate comentariile (10)
Comentează