FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-0

Antrenorul Viitorului a găsit una dintre cauzele eșecului cu Dinamo: "A fost un șoc pentru echipă"

Cătălin Anghel // Foto: Raed Krishan
Cătălin Anghel // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 23:21

Gică Hagi a fost suspendat pentru partida cu Dinamo, iar pe bancă a stat Cătălin Anghel. "Regele" n-a fost prezent în Ștefan cel Mare, iar antrenorul de ocazie al Viitorului susține că și acest lucru a contat în înfrângerea echipei sale în fața "câinilor", scor 0-1.

"Din păcate în această seară Dinamo a fost mai bună și a câștigat pe merit. Noi în ultimii 30 de metri n-am schimbat ritmul și n-am fost inspirați. Unele probleme nu pot fi rezolvate peste noapte.

E un șoc pentru echipă că Mister nu e cu noi, dar cred că am pregătit meciul foarte bine, doar că n-am făcut ce trebuia să facem", a declarat Cătălin Anghel la TV Telekom Sport.

CLASAMENT LIGA 1

sss

Vezi și:  Momente NEBUNE în Ștefan cel Mare! Fotbalul a fost umbrit de scandările fanilor și de bucuria lui Mahlangu :)

Cornel Dinu îi distruge pe jucătorii lui Hagi: "El e model doar pentru frizerie" + Ce spune despre Ianis Hagi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  14 August 2018, 10:11

AlbrosudeArad cand Dinamo blocheaza echipa adversa, si ataca tot meciul este evident ca este un meci aranjat! Nu-i asa fc5bist sub acoperire!? De-asta Romania e ultima peste tot! Că golaneala, de la ultimul aradean pana la presedinte atinge cote nebanuite!

whiteredarad
whiteredarad  •  14 August 2018, 09:26

Viitorul a mimat jocul, a pasat doar in lateral, a evitat orice contact fizic, ca la... baschet. si parca a asteptat sa ia gol. Ianis este folosit aiurea, atacul sta doar in Dragus, iar la mijloc- de neinteles- sint folositi jucatori uzati, atehnici, terminati si fara viitor clar ( Mladen, Vana, Achim si Artean),.Nu pot intelege politica, dar cind in aparare stalpul este Luchin, -un jucatpr lent , dar cu experienta-, avem imaginea unei echipe debusolate, parca, in deriva-care si-a pierdut identitatea. Este prima data cind spun : nu il inteleg pe Gica Hagi. M-a batut, la un momentdat gandul ca ma uit la un meci trucat, cu Dinamo , castigatoare, dinainte stabilita.

roadghost
roadghost  •  14 August 2018, 09:19
Postat de englezu pe 14 August 2018, 08:01

La noi, toți antrenorii sunt ... " Mister " !!! " Mister - ios " este campionatul nostru ! Așa de misterios, că în fazele superioare EL și LC nu prea ne vedem ! Mister !

Fotbalul in general e un mister pt antrenorii romani

Vezi toate comentariile (4)
Comentează