FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-0

DINAMO - VIITORUL. Momente inedite în Ștefan cel Mare! Fotbalul a fost eclipsat de scandările fanilor și de bucuria lui Mahlangu :)

FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 22:01

Dinamo București a trecut de Viitorul, scor 1-0. Meciul n-a oferit cel mai ridicat nivel al fotbalului, însă spectacolul nu a lipsit de pe arena din Ștefan cel Mare. 

Fanii dinamoviști, 3140 la număr, au fost în centrul atenției până la golul marcat de "câini". Au purtat războaie pe mai multe fronturi. 

  • Au protestat împotriva deciziei LPF de a programa partida luni. 
    week end
  • L-au apostrofat pe Ianis Hagi la fiecare atingere de balon.
  • Au scandat împotriva guvernului PSD.

Bucurie inedită

Daniel Popa a ridicat în picioare întreaga audiență cu fenta care a prefațat golul marcat de Mahlangu. A trecut mingea printre picioarele lui Țâru, apoi a pasat ideal în fața porții. 

Sud-africanul May Mahlangu a sărbătorit reușita într-un mod unic. A mers spre banca de rezerve și a imitat o conversație la telefon. Doar că în locul telefonului a utilizat o gheată de fotbal. :) 

Tristul minut 74

Fanii Viitorului au fost inițiatorii unui moment emoționant. În minutul 74 al partidei au scandat numele lui Patrick Ekeng. Toți dinamoviștii de pe stadion s-au alăturat. 

Patrick Ekeng a murit pe 6 mai 2016,  în minutul 74 al unei dispute dintre Dinamo și Viitorul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
blocatu
blocatu  •  14 August 2018, 21:48
Postat de vasy86le pe 14 August 2018, 08:35

De unde ai scos-o pe asta cu "Dinamo stia" pai tu chiar esti asa *** in cat sa crezi ca Dinamo stia de problemele lui Ekeng si l-au lasat sa joace? pe bune acum, terminati cu scenarita asta, viata unui om nu e o gluma, nimeni nu ar fi riscat cu Ekeng daca se stia ca are probleme.

cred ca tu nu ai facut in viata ta un test la medicina sportiva, test care este obligatoriu la transferul la o echipa! adica lui Cristiano Ronaldo la test ii spune exact si cat la % are gras, cata masa musculara, anduranta pe fiecare muschi, imbratranirea organismului si cum se prezinta organismul comparativ cu varsta pe care o are, etc etc si lui Ekeng nu ii gaseau o banala afectiune cardiaca, fie ea si o inima de dimensiuni anormale! lasati-o jos, ca macane!

cobra_z
cobra_z  •  14 August 2018, 09:27

ooo...ce onoare sa schimbati titlul...nu ma asteptam...hmm...sa fie azi cutremur ?!

cobra_z
cobra_z  •  14 August 2018, 09:06

titlu de inmormantare la jsp cand Dinamo bate... cuvintele sunt atent alese pentru a crea o perceptie negativa : "momente nebune, fotbal umbrit"...singura umbra pe pamant si aia plecata in fata ciobanului o faceti voi ziaristii jsp

Vezi toate comentariile (25)
Comentează