FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Unul dintre cei mai cunoscuți străini continuă în Liga 1, deși a fost chemat în alt campionat: „Degeaba primim oferte, el vrea la noi”

Antun Palic (în stânga) are șanse mari să continue la FC Argeș / Sursă foto: GSP
Antun Palic (în stânga) are șanse mari să continue la FC Argeș / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 06:40 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 07:01

Antun Palic (33 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți străini din Liga 1, va continua la FC Argeș și din 2022. Croatul a fost curtat de o echipă din Albania, însă oficialii piteștenilor dau asigurări că acesta va rămâne în Trivale până în vară.

Mijlocașul e în lotul lui FC Argeș din octombrie 2020. Dacă sezonul trecut s-a numărat printre jucătorii importanți ai alb-violeților, situația s-a schimbat în actuala stagiune. Palic a evoluat puțin, a prins doar 10 meciuri, iar o despărțire prinsese contur în actuala pauză competițională

Conform Playsport, Palic ar fi trebuit să ajungă la Kukesi, formația de pe locul secund din campionatul Albaniei. Între timp, situația pare că a luat o altă întorsătură. Palic e cu FC Argeș în cantonamentul de la Mogoșoaia și chiar a înscris în amicalul de luni cu CS Mioveni, câștigat cu 3-1. 

Oficialii lui FC Argeș dau asigurări: „Degeaba primim oferte, el vrea la noi”

Mihai Foamete, președintele Consiliului Director al piteștenilor, a detaliat pentru Gazeta Sporturilor situația croatului.

„În principiu, Palic este jucător sub contract cu FC Arges până în iunie 2022. Dacă el va vrea să plece sau o altă echipă va fi interesată de el în această perioadă de transferuri, vom discuta, însă cel care are un cuvânt de spus este jucătorul. Degeaba primim oferte sau se interesează alte echipe, dacă el vrea la FC Argeș.

A marcat în amical, s-a mobilizat și vrea să arate că încă este un jucător care mai are de spus lucruri în acest sezon.

Dacă îmi aduc bine aminte, și anul trecut, după cantonamentul din iarnă, Palic a avut o serie de meciuri foarte bune. Poate aceasta este perioada din an care îi priește”, a spus oficialul piteștenilor, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Antun Palic se află la cea de-a treia aventură în România. A evoluat pentru Dinamo între 2015 și 2017, iar un an mai târziu a revenit în Ștefan cel Mare. După alte experiențe în Republica Moldova (Sheriff Tiraspol) și  Ungaria (Kaposvar), fotbalistul croat a semnat cu FC Argeș în octombrie 2020, unde a contabilizat 38 de partide și 3 goluri. 

Antun Palic, cu toată familia la Pitești: „N-o spun din diplomație, ne place viața aici”

Palic mărturisea recent că s-a acomodat excelent la Pitești, unde doi dintre copiii săi merg la grădiniță.

„Eu și soția avem deja trei copii. O fetiță de 5 ani, doi băieți, unul de 3 ani, altul de 4 luni. Primii doi copii sunt deja la grădiniță, la Pitești. Încep și ei să învețe limba română, sunt acolo de două luni. 

Unul dintre cei mai cunoscuți străini continuă în Liga 1, deși a fost chemat în alt campionat: „Degeaba primim oferte, el vrea la noi”
Palic, sărbătorind unicul gol din acest sezon alături de galeria piteștenilor / Foto: GSP

Fetița știe deja să numere până la 10, e tare mândră. Și pentru ei este la fel de frumoasă viața de aici ca și pentru noi. Și vă spun sincer că nu o zic din diplomație”, spunea Palic în octombrie, într-un interviu pentru Libertatea.

VIDEO Jean Vlădoiu, despre nemulțumirile primarului Gentea: „Mă bucură că pune presiune”

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Jean Vlădoiu: „Anul trecut eram un fel de Clinceni acum” + FC Argeș visează la play-off

FC Voluntari, incomodată de vreme și arbitru » Tamaș s-a certat cu centralul la pauză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dora
dora  •  11 Ianuarie 2022, 10:41

Cu tot respectul, nu mai este jucatorul de alta data! Are 34 de ani, nu mai este titular, abia daca prinde cateva minute, pe finalul unor meciuri, ia banii - nu stiu cate mii de euro pe luna - cam degeaba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează