FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

"Anul Timisoarei!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2007 00:00

Gabriel Torje este unul dintre cei mai apreciati jucatori de la Poli Timisoara.

"Messi din Banat" a fost titular in viziunea lui Dusan Uhrin jr. la inceputul sezonului, dar s-a imbolnavit inainte de prima etapa, pierzind locul in echipa. "Pentru mine acest episod a fost cel mai mare regret al anului. A fost o perioada cind nici nu puteam sa ajung la stadion", a spus Torje, care, in vara, a fost tintuit la pat de o raceala puternica.

Torje si-a trasat obiectivele pentru anul viitor. "Vreau ca anul 2008 sa fie anul Timisoarei si a echipelor din provincie. Noi putem sa cistigam campionatul, dar, la fel de bine, putem sa terminam pe locul 7. Depinde doar de noi si daca vom reusi sa nu ne mai pierdem din concentrare cu echipele mai slab cotate", a marturisit pustiul-minune al lui Poli.

Mijlocasul s-a declarat multumit de parcursul echipei. "A fost un tur reusit cu mici exceptii. Pentru noi este important ca nu am pierdut cu granzii si mai ales faptul ca am reusit sa batem CFR Cluj si Steaua", a explicat jucatorul promovat de Hagi in Liga I.

Sperante la tineret

Gabriel Torje a dezvaluit cea mai mare fericire a sa din anul care a trecut este echipa nationala de tineret. "Ma bucur foarte mult ca am reusit sa ma integrez . Am jucat des si sint fericit ca am reusit sa cistig un loc de titular. si la Poli am jucat, zic eu suficient. Sint multumit", a explicat Torje.

Turatie maxima

Artiom Karamian a scos in evidenta importanta celor doua stagii de pregatire din Ungaria si Cipru: "Trebuie sa facem o pregatire la maxim in perioada care urmeaza pentru a fi cit mai pregatiti in retur. Numai asa putem sa avem un an mai bun. Primul meci cu Pandurii este foarte important si daca invingem intram serios in carti", a incheiat Kara.

Doua amicale
Oficialii lui Poli au decis deja primele doua partide pentru stagiul de pregatire din Ungaria. Datele nu au fost inca decise, urmind ca echipa sa plece in jurul datei de 10 ianuarie. Timisorenii au perfectat deja doua partide cu formatiile Honved si Diosgyor, pe finalul pregatirii din Ungaria.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează