FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunţ bombă din interior: "Reghe pleacă dacă nu ia titlul!" » Două nume importante pentru înlocuire

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 ianuarie 2014 18:18

Laurenţiu Reghecampf a impresionat în ultimii 2 ani, iar performanţele reuşite la Steaua a atras privirile unor echipe importante din străinătate.

În aceste condiţii, tehnicianul Stelei poate pleca la finalul sezonului, a anunţat chiar preşedintele de imagine al clubului, Helmuth Duckadam:

"A avut multe oferte şi cred că va pleca dacă nu luăm titlul. Dar, dacă ne vom califica în grupe, eu cred că are ambiţia să dovedească şi aici că poate avea rezultate pe măsura valorii.

Eu mi-aş dori să revină Zenga sau Olăroiu. Cu Oli e mai greu, dar cred că Zenga e dispus să revină la Steaua", a spus Duckadam la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (97)
ortega
ortega  •  25 Ianuarie 2014, 18:18

Trebuie sa care după el si camarila lui Deaconu ca să aibă rezultate pe-afară , altfel , după 5-6 etape e aruncat ca o măsea sticată , ce este ...

xhthu
xhthu  •  25 Ianuarie 2014, 17:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

dupa logica ta ,echipa estrela amadora (estrela=steaua) din portugalia e tot comunista? :))))) tu ca dinamovist vorbesti de comunisti?prietene ,dinamo a fost fatata cu comunismul deodata si legati prin cordonu ombilical in fotbal de la stadiul de eprubeta incoace :)))) dinamo e singura echipa cu nume inexistent inainte de comunism.singura echipa la care propriul ei simbol cornel vinu recunoaste ca e o creatie comunista .singura echipa care a luat gheata de aur printr-un blat atat de evident incat organizatorii au dat premiul si celui de pe locu 2 :)))))))))) un dinamovist anticomunist e la fel de absurd ca un ţigan nazist :))))))

mplttev
mplttev  •  25 Ianuarie 2014, 16:32

Mi-ar părea rău să antreneze afară, pentru că e un antrenor cu adevărat valoros. Cu un lot destul de șubrezit, le-a insuflat elevilor lui, dorința de victorie, si iată ce bine e postat in clasament. Returul însă va fi dificil pentru el. Jucătorii stelei nu mai au entuziasmul din tur. Nu le trebuie decât 2 sau 3 rezultate proaste și totul se prăbușește.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează