FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Anunț-bombă făcut în direct la TV! Pițurcă poate reveni în Liga 1: "A semnat un precontract"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 22:37

CFR Cluj are mari șanse să se despartă în zilele următoare de Dan Petrescu, tehnician care are o ofertă foarte bună din China. În acest moment sunt doi antrenori care se luptă pentru postul pe care îl va lăsa liber Petrescu.

Este vorba despre Victor Pițurcă și Edi Iordănescu. Chiar dacă al doilea părea să fie favorit, jurnalistul Decebal Rădulescu anunță că șefii ardelenilor ar fi semnat un precontract cu fostul selecționer.

"Am o informație de ultimă oră, care este adevărată. CFR ar fi semnat un precontract cu Victor Pițurcă! Am auzit că Iuliu Mureșan a vorbit cu Victor Pițurcă și au semnat o înțelegere", a spus Decebal Rădulescu, la TV Digi Sport.

Narcis Răducan merge pe mâna lui Edi Iordănescu

Bun prieten cu fostul tehnician al Astrei, Narcis Răducan e convins că Edi Iordănescu va prelua banca tehnică a campioanei României. 

"E foarte târziu deja, echipa are nevoie de antrenor. Eu cred că Edi se va duce, dar cu siguranță nu știu, pentru că nu sunt implicat. dar, e adevărat că și numele lui Victor Pițurcă este vehiculat acolo, un antrenor de mare valoare, care poate continua ce a început Dan Petrescu, dar eu cred că Edi Iordănescu va fi antrenorul ardelenilor", a spus și Răducan. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Iunie 2018, 15:00

Nu cred.

rurik11
rurik11  •  02 Iunie 2018, 13:20

O varianta extraordinara pe banca CFR este Ioan Andone. Din punctul meu de vedere Andone este cea mai buna solutie.

rurik11
rurik11  •  02 Iunie 2018, 13:14
Postat de calinescu_ pe 02 Iunie 2018, 12:58

SINGURA SOLUTIE BUNA PENTRU CFR ESTE VASILE MIRIUTZA ....!!!!

Corect. Miriuta si-a demonstrat calitatile la CFR. Orice antrenor mai are si esecuri.Piturca in schimb a demonstrat in ultimele 4 aventuri pe banca tehnica ca nu mai are nici o treaba cu meseria de antrenor. Edi este un antrenor cu certe calitati dar ar trebui sa fie varianta de rezerva.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează