FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Anunț important făcut de Craiova » Au venit rezultatele ultimelor teste COVID-19 efectuate de olteni

Fotbaliștii Craiovei au fost feriți de coronavirus
Fotbaliștii Craiovei au fost feriți de coronavirus

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 17:38 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 17:41

CS Universitatea Craiova a anunțat faptul că rezultatele ultimelor teste pentru COVID-19 efectuate de membrii echipei sunt negative.

Oltenii au făcut anunțul pe pagina oficială de Facebook, menționând faptul că se vor pregăti pentru meciul cu Astra Giurgiu în formulă completă.

🤩 Rezultatele COVID-19 venite astăzi sunt 𝐍𝐄𝐆𝐀𝐓𝐈𝐕𝐄 în proporție de 100%. Ne pregătim pentru meciul cu Astra Giurgiu în formulă completă. #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Sâmbătă, 25 iulie 2020

Meciul este programat să se desfășoare miercuri, 29 iulie, începând cu ora 21:30. Partida prezintă importanță maximă pentru „juveți”, care ar pune o mână pe titlu în Liga 1 cu o victorie.

Craiova, aproape de a cuceri titlul în Liga 1

Craiova este foarte aproape de a realiza o performanță impresionantă. Cu două etape înainte de finalul Ligii 1, oltenii dețin șefia, având un avans de 4 puncte față de locul secund, ocupat de CFR Cluj. Ce-i drept, Craiova are un meci în plus față de rivala sa, care a avut meciul cu FCSB amânat după ce un fotbalist al echipei a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

În ultimele două etape, Craiova joacă la Giurgiu, cu Astra, și acasă, cu CFR Cluj, în ceea ce ar putea reprezenta meciul decisiv pentru titlu! De cealaltă parte, înainte de a înfrunta Craiova pe „Ion Oblemenco” în ultima etapă, ardelenii mai au de jucat acasă, cu Botoșani, și în deplasare, cu FCSB.

Craiova, avantaj în meciurile directe

Succesul Craiovei cu CFR Cluj, scor 3-2, are o mare însemnătate. Cele două formații nu au beneficiat de rotunjire, astfel că departajarea în caz de egalitate de puncte se va face mai întâi la meciurile directe. CS Universitatea și-ar putea permite și o înfrângere la limită în ultima etapă, 0-1, 1-2, dacă va avea 3 puncte avans la ora jocului!

Clasament play-off Liga 1:

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Noi dezvăluiri despre metodele lui Thomas Neubert » Alex Bourceanu: „Erau momente când nu mai puteam”

Cabral a fost retestat negativ! Anunțul lui Poli Iași, după ce partida cu Clinceni a fost suspendată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
117180969237501
Alexandru Tomescu  •  27 Iulie 2020, 16:28
Postat de doubleti pe 26 Iulie 2020, 22:35

Ce sa-i fac frate, mi-a scazut glicemia de cati pro.sti asa zisi "intelectuali" isi dau cu parerea vis-a-vis de UNIVERSITATEA CRAIOVA. Iti multumesc tie, "sefu` la pro.sti" pentru atentia crescuta cu privire la ortografierea corecta a ideilor noastre. *** cotetul tau de *** si nu mai comenta aiurea. Cred ca nu exista cineva pe forumurile astea, caruia sa nu-i fii scapat mici greseli. Haide pa!

I-ar n-ai nimerit-o cu "i"-ul asta.Greu,foarte greu!

doubleti
doubleti  •  26 Iulie 2020, 22:35
Postat de Alexandru Tomescu pe 26 Iulie 2020, 18:38

Faci cam multa economie de litera "i",cultule!!!!

Ce sa-i fac frate, mi-a scazut glicemia de cati pro.sti asa zisi "intelectuali" isi dau cu parerea vis-a-vis de UNIVERSITATEA CRAIOVA. Iti multumesc tie, "sefu` la pro.sti" pentru atentia crescuta cu privire la ortografierea corecta a ideilor noastre. *** cotetul tau de *** si nu mai comenta aiurea. Cred ca nu exista cineva pe forumurile astea, caruia sa nu-i fii scapat mici greseli. Haide pa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pittt
pittt  •  26 Iulie 2020, 22:00
Postat de Alexandru Tomescu pe 26 Iulie 2020, 18:32

Baieti!prazarilor!nu va mai agitati degeaba.Ati uitat ca veti avea alegeri(si parlamentare si locale)?!!PSD si vOlguta au observat nivelul de IQ al microbistilor din Craiova si ce si-au zis:daca cu stadionul i-am facut sa ne voteze ce ar fi daca am face-o campioana pe echipa lui Rotaru(care este a noastra a PSD Dolj)? Raspuns:ne-ar vota cu 75%(minimum).Asa ca s-au luat masuri:omul PSD din FRF (stim noi cine este) a fost pus la lucru si ca urmare au intrat in joc liniorii si fluierasii(care cuteza sa zica nu?).CFR furata,Craiova daruita!!!

Ce ai prefera, niste motivatii aberante ca ale tale? Vrei sa-ti dau exemple de la compionatele castigate de CFR cu tot felul de smecherii? Daca vrei o fac, dar mi-ar lua foarte mult pentru toate mizeriile CFR-ului. Haii sa-ti amintesc doar penalty-ul executat de Gustavo si odata de el de Camora? In careul craiovean erau 7 cfr-isti pe numarate. Daca era gol, salut un campionat!!!!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează