FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

EXCLUSIV // UPDATE A venit testul lui Cabral! Ce se întâmplă cu meciul Clinceni - Poli Iași

Articol de , - Publicat sambata, 25 iulie 2020 09:39 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 11:09

Meciul Academica Clinceni - Poli Iași, programat azi, la ora 14:30, se joacă! Testul lui Rodny Lopes Cabral este negativ.

UPDATE, 26 IULIE, ORA 09:45 » Poli Iași confirmă

Clubul Poli Iași a emis un comunicat în care confirmă informația GSP.RO: Rodny Lopes Cabral nu are coronavirus.

Orice dubiu a fost înlăturat! Și al doilea test al jucătorului nostru a ieșit negativ. Cu toții suntem bine, iar partida de la Clinceni se va disputa cu începere de la ora 14.30.
-comunicat Poli Iași

UPDATE, 26 IULIE, ORA 09:35 » Testul lui Cabral e negativ

Rodny Lopes Cabral, fundașul lui Poli Iași care ieri a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, a primit în urmă cu puține momente rezultatul celui de-al treilea test! Acesta este negativ, iar meciul Clinceni - Poli Iași se va juca de la 14:30.

UPDATE, ora 18:30 » Când s-ar putea juca meciul

Dacă și cel de-al treilea test al lui Cabral va ieși negativ, atunci meciul Clinceni - Poli Iași se va disputa duminică, 26 iulie, de la ora 14:30.

„Fotbalistul ieșenilor a primit deja un rezultat negativ la testarea de azi, urmând ca până la sfârșitul zilei să primească încă un răspuns la o a treia testare”, înștiințează sursele GSP.ro. 

Ilie Poenaru, prima reacție după suspendarea meciului Clinceni - Poli Iași: „Jucătorii mei umblă pe holuri. Începem să ne facem probleme”

UPDATE, ora 16:55 » Încă un test pentru Cabral

Clubul din „Copou” a anunțat în urmă cu scurt timp că fotbalistul va fi supus unui nou test, cel de-al treilea. Cabral este izolat. Rezultatul testului va veni mâine dimineață.

EXCLUSIV // UPDATE A venit testul lui Cabral! Ce se întâmplă cu meciul Clinceni - Poli Iași
Rodny Lopes Cabral

UPDATE, ora 16:25 » Cabral, retestat negativ!

Rodny Lopes Cabral a fost retestat astăzi, iar rezultatul a fost negativ. „În urma retestării, rezultatul jucătorului nostru este negativ”, anunță Poli Iași pe Facebook.

ULTIMA ORĂ!!! ÎN URMA RETESTARII, REZULTATUL JUCĂTORULUI NOSTRU ESTE NEGATIV! UPDATE: Testul respectivului jucător va...

Posted by FC Politehnica Iasi on Saturday, July 25, 2020

UPDATE, ora 13:45 » Cabral va fi retestat

Poli Iași a anunțat că fundașul dreapta va reface testul. „Testul respectivului jucător va fi refăcut acum. Rezultatul este așteptat peste aproximativ 5 ore”, anunță moldovenii pe Facebook.

UPDATE, ora 13:10 » Clinceni - Poli Iași nu se mai joacă! 

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat pentru GSP.ro că duelul Academica Clinceni - Poli Iași nu se va mai juca astăzi.

„Meciul se amână sigur! Am înțeles că jucătorul se va mai testa o dată, dar, dacă nu avem un alt rezultat, nu ne vom asuma niciun risc. Partida nu se va juca. Acum, e prematur să vorbim despre o altă dată, pentru că va începe o anchetă epidemiologică.

Echipa se află acum în București și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Fotbalistul testat pozitiv va pleca la Iași cu ambulanța, iar ceilalți vor călători separat”, a spus oficialul LPF pentru GSP.ro.

Ulterior, Liga a comunicat oficial ca prima partidă de azi din Liga 1 nu se va mai juca:

EXCLUSIV // UPDATE A venit testul lui Cabral! Ce se întâmplă cu meciul Clinceni - Poli Iași

Caz de coronavirus la Poli Iași

Fotbalistul din lotul lui Mircea Rednic s-a simțit rău în urmă cu o săptămână, dar rezultatul testului a fost negativ. Înainte de această etapă, jucătorii lui Poli Iași au făcut noi teste, iar rezultatul jucătorului a fost unul pozitiv, după cum au confirmat pentru GSP.ro surse din club.

Rodny Lopes Cabral (fundaș dreapta, 25 de ani) a venit la Poli Iași în iulie 2019. În acest sezon, a jucat 22 de partide, ultima cu Viitorul, pe 20 iulie.

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fanii-acționari de la Dinamo, propunere incredibilă: „Ca să nu jucăm cunoscând rezultatele, așa ar fi cel mai corect” » Fanii sunt pregătiți dacă echipa merge în Liga 2

Ion Crăciunescu la un pas de moarte: „Eram pe Dealul Negru și venea un TIR de pe contrasens!” + cui îi cere scuze după 31 de ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (128)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  26 Iulie 2020, 13:31

Totusi nu e curios cum de unii sunt testati de 3 ori in 2 zile, iar altii odata la 5-6 zile? Cine stabileste chestia asta? Cine trebuie, probabil!!!!

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  26 Iulie 2020, 11:12

Vai, dar ce ma bucur! Chiar imi faceam probleme ca nu o sa se joace Derby-ul CLINCENI-IASI. Cei max 10 telespectatori sunt in delir! Dl.Poenaru hai cu tupeu la imbratisari cu iesenii ca ,,garantat,, sunt negativi, puteti acum sa va si sarutati cu Rednic. Sa mai asteptam vreo 5-7 zile, sa vezi bucurie la Clinceni, daca nu isi fac testele la clilica lui Becali.Succese Mamaliga 1!

sibelius
sibelius  •  26 Iulie 2020, 10:03
Postat de catalin.palcu pe 26 Iulie 2020, 09:58

Toate campionatele se joaca??? In Franta, Olanda, Belgia, Scotia, Cehia s-au intrerupt !

Si a retrogradat cineva acolo?

Vezi toate comentariile (128)
Comentează