FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunţ oficial! Cînd va putea folosi Steaua emblema veche

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 11:21

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat în decembrie, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de Gigi Becali la OSIM. 

Suporterii s-au îndepărtat de atunci de echipă, iar la meciul împotriva celor de la CFR Cluj nu au fost mai mult de 3.000-4.000 de oameni.

Valeriu Argăseală a anunţat care este stadiul negocierilor cu MApN pentru ca Steaua să-şi poată recăpăta emblema.

"Acum vreo lună cînd am avut acea discuţie la Clubul Sportiv al Armatei, s-a vorbit despre faptul că se va face o comisie, o licitaţie, o evaluare.

Atît timp cît trebuie să se respecte regulamentele şi legile, trebuie să avem răbdare şi să respectăm termenele. În jurul lunii mai se va termina, asta a fost şi discuţia, că evaluarea va dura pînă atunci.

Va fi evaluată marca, iar o soluţie va fi peste două luni. Cam atît durează. Suporterii trebuie să înţeleagă că termenele trebuie respectate.", a declarat Valeriu Argăseală la LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  09 Martie 2015, 18:00

fc stana becali, va putea refolosi vechea emblema a Stelei dupa ce va cuceri un titlu de C.C E. Pana atunci, ca stema, li se potriveste oaia cu semanta-n gura ce asculta manele :))))))))))))))))))))

adi84.
adi84.  •  09 Martie 2015, 15:52
Postat de inginerul. pe 09 Martie 2015, 14:54

Nu el ti-a dat like-uri , eventual clonele sale :))))))))))

Like-urile nu se dau dupa clone ci dupa IP-uri. POate sa aiba 10 clone pe acelasi IP dar poate da un singur like. ideea este ca astia prin proxiuri schimba IP-urile pentru a da carutele alea de like-uri :))))

dansy
dansy  •  09 Martie 2015, 15:47

Chiar nimeni de la fituica GSP nu comenteaza arbitrajul din Ghencea? Chiar asa lasi si vanduti sunteti??La meciul de la Craiova ati vorbit patru zile acum de ce taceti???Asta este impartialitate?????RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează