FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSKA 1948

Anunț-surpriză despre Vlad Chiricheș pentru returul FCSB - CSKA 1948

Vlad Chiricheș a revenit la FCSB după 10 ani / foto: Cristi Preda (GSP) +27   FOTO
Vlad Chiricheș a revenit la FCSB după 10 ani / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 11:10 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 13:02

Vlad Chiricheș iese temporar din primul „11” al celor de la FCSB. E anunțul făcut de Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, care a dezvăluit că stoperul de 33 de ani nu va evolua în returul cu CSKA 1948 din Conference League.

  • Returul FCSB - CSKA 1948 e joi, 3 august, de la ora 21:30. Partida va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1

Abia revenit la FCSB după un deceniu petrecut în străinătate, Chiricheș nu va bifa al doilea meci consecutiv ca titular în garnitura roș-albaștrilor. Motivul invocat de FCSB? Forma fizică. După ce a evoluat 63 de minute în deplasarea de la Galați, cu Oțelul, căpitanul naționalei va fi menajat contra bulgarilor.

Chiricheș nu va juca acum cu bulgarii. Nu a făcut pregătirea cu noi. Dacă ar fi făcut pregătirea cu noi, era cu totul altceva”, a afirmat Mihai Stoica, la Orange Sport. Astfel, cuplul de fundași centrali va fi alcătuit, la fel ca-n partida de la Sofia, din Joyskim Dawa și Denis Haruț.

„Nu mă interesează cuvintele lui Becali!” » Răbufnire în Bulgaria, înaintea returului FCSB - CSKA 1948 + se confirmă absența de top
FCSB - CSKA 1948
„Nu mă interesează cuvintele lui Becali!” » Răbufnire în Bulgaria, înaintea returului FCSB - CSKA 1948 + se confirmă absența de top

Vlad Chiricheș: „Vreau să-i ajut pe cei tineri de la FCSB să devină campioni”

Chiricheș a acordat un interviu sursei citate, în care a vorbit despre primele sale senzații de la revenirea în roșu și albastru:

„Avem un grup frumos, puternic, cu calitate. Cred că ne lipsește doar încrederea că se poate mai mult, că putem să câștigăm campionatul. Sper ca prin venirea mea să ajut cu mentalitatea aceasta, sper să-i ajut să aibă încredere că pot fi campioni. 

Vlad Chiricheș a rezistat 63 de minute în Oțelul - FCSB / foto: Cristi Preda (GSP)
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)
+23 FOTO

E normal să fie o presiune pe mine să ajut echipa din toate punctele de vedere, încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Vreau să ajut echipa asta să devină campioană. Le lipsește un trofeu, iar asta-i poate ajuta pe jucătorii tineri pentru mai departe”. 

Vlad Chiricheș, liderul suprem din vestiarul FCSB 

Chiricheș n-a purtat banderola la Galați, însă impactul din lot e ușor sesizabil. „E mai multă liniște”, s-a rezumat să concluzioneze Cordea revenirea lui Chiricheș. Șut a fost primul căpitan, la pauză Olaru a preluat banderola, însă cele întâmplate pe teren, dar și în vestiar arată că liderul echipei e fostul stoper de la Napoli sau Tottenham.

Și pe imaginile publicate de FCSB pe pagina de Facebook se poate observa că Vlad e cel care dă tonul în echipă, cel responsabil cu încurajările și presiunea: „Nu mai e timp după, acum ieșim și ne încălzim bine. Gata, a început meciul, acum, ne încălzim bine”, a strigat Chiricheș la colegi.

Și pe teren Chiricheș a fost căutat în permanență de colegi. A primit multe mingi, fiind recunoscut ca un stoper căruia îi place să construiască, să urce cu mingea la picior, lucru care îl și putea costa la un moment dat.

„M-am trezit într-o altă realitate, dar trebuie să mă obișnuiesc. Vreau să mă acomodez, să revin la mentalitatea de aici, să aduc prin experiența mea ceva în plus. Vreau să ajut prin ce am învățat eu în anii petrecuți în afară. Sunt 4 victorii, sper să o ținem tot așa, să jucăm mai bine să dăm mai mult goluri și să nu primim”, a precizat Chiricheș după acel meci.

Preliminarii Conference League / Match Preview FCSB - CSKA 1948

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV „Ambiții și circ ieftin” » Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Becali și-a spălat păcatele”

FCSB - CFR se îndreaptă spre sold-out » Câte bilete au fost vândute în primele 7 ore

Fotbalistul din Superliga pe care Șumudică ar plăti pe loc 5 milioane €: „Dau și mai mult! Știți ce e curios pentru mine?”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
ionutplural
ionutplural  •  02 August 2023, 16:53

O puscarie de jucator. O sa il desfiinteze Gigi la Digi in 2-3 etape :))

ionutplural
ionutplural  •  02 August 2023, 16:52

Comisarul Chiri Cash :))

AdrianIonete
AdrianIonete  •  02 August 2023, 16:42

Cand se asculta muzica in vestiar,el canta cel mai tare.El bate din palme cel mai tare...deci e un lider

Vezi toate comentariile (7)
Comentează