FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț surpriză! Un fost antrenor al FCSB-ului e convins: "Cu tot respectul pentru Teja, eu trebuie să antrenez Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 17:59

Ilie Stan e convins că el trebuie să fie antrenorul FCSB-ului. Tehnicianul știe de ce Gigi Becali nu se mai gândește la el, asta după ce între 2011 și 2012, atunci când pregătea echipa, a ales să plece la finalul sezonului. 

"Orice antrenor din România, când e ofertat de Steaua, trebuie să accepte. E vorba despre Steaua. Eu știu că Gigi e supărat pe mine pentru că am plecat atunci de la Steaua.

Mi-a și zis atunci că unde plec, că sunt nebun, că nu trebuie să plec, că mă iubesc suporterii și că echipa joacă ce vrea el. M-aș întoarce la Steaua. Acum știu ce am de făcut.

Cu tot respectul pentru Teja, Alexa, dar dacă era să se facă o alegere eu eram cel mai îndreptățit să fiu antrenorul Stelei, să vin din nou la echipă. Am demonstrat asta.

În primul rând sunt stelist, în al doilea rând am fost deja la Steaua și am demonstrat că pot face lucruri bune", a zis Ilie Stan la TV Telekom Sport.

187 de meciuri ca jucător la Steaua a adunat Ilie Stan. A marcat 59 de goluri. A câștigat 6 titluri, 3 Cupe și două Supercupe

CITEȘTE ȘI:

Decalogul lui Mihai Teja la FCSB » Noul căpitan, ultimele transferuri dorite, relația cu MM sau ce se va întâmpla cu Teixeira

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează